WFT GLISS MONOTEX GREEN 150M 0,14MM FONOTT ZSINÓR

Külső raktáron
Cikkszám: EF-30446-014
Gyártó: WFT
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,14
Zsinór hossza: 150 m
5690 Ft 7120 Ft

20% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30446-014
Átmérő: 0,14 mm
Hossz: 150 m
Szín: Green
Szakítószilárdság: 8,00 kg

WFT Gliss Monotex Green  fonott zsinór

A WFT GLISS KG új fonott zsinór, melyet a WFT fejlesztett ki. A mechanikai tulajdonságai a WFT GLISS KG fonott zsinórnak nagyon hasonlítanak egy monofil damilra, ugyanakkor a terhelhetősége kb 4-szer nagyobb!

Felülete nagyon sima és tökéletesen kerek. Mivel a szövése nagyon sűrű, nem szívja magába a vizet, így minden dobás után tökéletesen tekercselhetjük fel a zsinórt az orsónkra. Olyan nagy dobótávolságot érhetünk el a zsinórral, mint a hagyományos damilokkal. UV-álló, és rendkívül színtartó.

Hatalmas terhelhetőséget, maximális kopásállóságot kínál az extrém használathoz. A WFT GLISS KG nyúlása alacsonyabb, mint bármely más fonott damilé.

Bármilyen horgászmódszerhez használható, melyhez eddig csak a hagyományos monofil zsinórt ajánlották!

A WFT GLISS MONOTEX GREEN 150M 0,14MM FONOTT ZSINÓR egy remek választás minden horgász számára, aki szereti a kihívásokat és a nagyobb halakat. Ez a zsinór különleges anyagból készült, amelynek köszönhetően rendkívül tartós és erős, így biztosítva a kiváló minőséget és a hosszú élettartamot.

A WFT GLISS MONOTEX GREEN 150M 0,14MM FONOTT ZSINÓR egyedülálló tulajdonságai közé tartozik a magas kopásállóság, valamint a nagyfokú hajlékonyság, amely lehetővé teszi a horgász számára, hogy könnyedén kezelje a zsinórt, és könnyen dobjon vele. Emellett a zsinór kiválóan ellenáll a víznek és a korróziónak, így sokkal hosszabb ideig használható, mint más hasonló termékek.

A WFT GLISS MONOTEX GREEN 150M 0,14MM FONOTT ZSINÓR nagy előnye, hogy könnyen látható, így a horgászok könnyen követhetik a zsinór mozgását, és pontosan tudják, hogy hol van a horog. Ez különösen hasznos lehet a sötétben vagy a homályos vízben történő horgászat során.

A zsinór mérete 150 méter, és 0,14 mm vastagságú, így megfelelően vastag ahhoz, hogy tartós legyen, ugyanakkor elég vékony ahhoz, hogy könnyen kezelhető legyen. Ezenkívül a zsinór színe zöld, amely megfelelően simul a vízbe, így nem riasztja el a halakat.

A WFT GLISS MONOTEX GREEN 150M 0,14MM FONOTT ZSINÓR kiváló választás minden horgász számára, aki szeretne egy kiváló minőségű, erős és tartós zsinórt. Ez a zsinór kiválóan alkalmazkodik a különböző horgászati körülményekhez, és lehetővé teszi a horgász számára, hogy könnyedén kezelje és használja a zsinórt. Ha a legjobb minőségű zsinórt keresed, akkor a WFT GLISS MONOTEX GREEN 150M 0,14MM FONOTT ZSINÓR az a termék, amire szükséged van!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.29

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák