WFT GLISS MONOTEX GREEN 150M 0,18MM FONOTT ZSINÓR

Külső raktáron
Cikkszám: EF-30446-018
Gyártó: WFT
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,18
Zsinór hossza: 150 m
5990 Ft 7490 Ft

20% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30446-018
Átmérő: 0,18 mm
Hossz: 150 m
Szín: Green
Szakítószilárdság: 11,0 kg

WFT Gliss Monotex Green  fonott zsinór

A WFT GLISS KG új fonott zsinór, melyet a WFT fejlesztett ki. A mechanikai tulajdonságai a WFT GLISS KG fonott zsinórnak nagyon hasonlítanak egy monofil damilra, ugyanakkor a terhelhetősége kb 4-szer nagyobb!

Felülete nagyon sima és tökéletesen kerek. Mivel a szövése nagyon sűrű, nem szívja magába a vizet, így minden dobás után tökéletesen tekercselhetjük fel a zsinórt az orsónkra. Olyan nagy dobótávolságot érhetünk el a zsinórral, mint a hagyományos damilokkal. UV-álló, és rendkívül színtartó.

Hatalmas terhelhetőséget, maximális kopásállóságot kínál az extrém használathoz. A WFT GLISS KG nyúlása alacsonyabb, mint bármely más fonott damilé.

Bármilyen horgászmódszerhez használható, melyhez eddig csak a hagyományos monofil zsinórt ajánlották!

A WFT GLISS MONOTEX GREEN 150M 0,18MM FONOTT ZSINÓR egy olyan termék, amelyet a horgászok számára készítettek. A fonott zsinór kiváló minőségű poliamidból készült, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a zsinór tartós és ellenálló lesz a használat során.

A WFT GLISS MONOTEX GREEN 150M 0,18MM FONOTT ZSINÓR mérete 150 méter hosszú és 0,18 mm vastagságú. Ez a méret ideális a kisebb halak és a közepes méretű halak fogásához. A zöld színű zsinór könnyen látható a vízen, és segít a horgászoknak a halak követésében és a zsinór mozgásának figyelemmel kísérésében.

Az egyik legfontosabb előnye a WFT GLISS MONOTEX GREEN 150M 0,18MM FONOTT ZSINÓR-nak az, hogy nagyon sima felületű. Ez azt jelenti, hogy a zsinór könnyen siklik a vezetőgyűrűkön, és kevesebb súrlódást okoz. Ennek eredményeként a horgászok könnyebben dobhatják ki a csalit, és a zsinór kevésbé kopik el.

A zsinór anyaga nagyon erős és rugalmas, így a horgászok nem kell aggódniuk a zsinór megrepedése miatt. A zsinór nemcsak tartós, hanem nagyon könnyű is, így a horgászok kevesebb fáradtsággal tudnak horgászni.

A WFT GLISS MONOTEX GREEN 150M 0,18MM FONOTT ZSINÓR egy nagyon jó választás a horgászok számára, akik kisebb halakat vagy közepes méretű halakat szeretnének fogni. A zsinór könnyen használható és nagyon ellenálló, így a horgászok évekig használhatják anélkül, hogy aggódniuk kellene a zsinór megrepedése miatt.

Összességében a WFT GLISS MONOTEX GREEN 150M 0,18MM FONOTT ZSINÓR egy nagyon jó termék a horgászok számára. A zsinór minőségi anyagból készült, és számos előnnyel rendelkezik, amelyeket a horgászok nagyra értékelnek. Ha egy jó minőségű fonott zsinórra van szükséged, akkor a WFT GLISS MONOTEX GREEN 150M 0,18MM FONOTT ZSINÓR egy kiváló választás lehet.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák