WFT GLISS MONOTEX GREEN 150M 0,25MM FONOTT ZSINÓR

Külső raktáron
Cikkszám: EF-30446-025
Gyártó: WFT
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,25
Zsinór hossza: 150 m
5990 Ft 7490 Ft

20% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30446-025
Átmérő: 0,25 mm
Hossz: 150 m
Szín: Green
Szakítószilárdság: 19,0 kg

WFT Gliss Monotex Green  fonott zsinór

A WFT GLISS KG új fonott zsinór, melyet a WFT fejlesztett ki. A mechanikai tulajdonságai a WFT GLISS KG fonott zsinórnak nagyon hasonlítanak egy monofil damilra, ugyanakkor a terhelhetősége kb 4-szer nagyobb!

Felülete nagyon sima és tökéletesen kerek. Mivel a szövése nagyon sűrű, nem szívja magába a vizet, így minden dobás után tökéletesen tekercselhetjük fel a zsinórt az orsónkra. Olyan nagy dobótávolságot érhetünk el a zsinórral, mint a hagyományos damilokkal. UV-álló, és rendkívül színtartó.

Hatalmas terhelhetőséget, maximális kopásállóságot kínál az extrém használathoz. A WFT GLISS KG nyúlása alacsonyabb, mint bármely más fonott damilé.

Bármilyen horgászmódszerhez használható, melyhez eddig csak a hagyományos monofil zsinórt ajánlották!

Ha horgászol, akkor biztosan tudod, hogy a megfelelő felszerelés megválasztása mennyire fontos annak érdekében, hogy sikeres legyen a horgászat. Az egyik legfontosabb eszköz a zsinór, amelynek minősége döntő szerepet játszik a halak megfogásában. A WFT GLISS MONOTEX GREEN 150M 0,25MM FONOTT ZSINÓR egy olyan termék, amely minden horgász számára ideális választás lehet.

A WFT GLISS MONOTEX GREEN 150M 0,25MM FONOTT ZSINÓR egy nagyon erős és tartós fonott zsinór, amely kiváló minőségű anyagokból készült. A zsinór 0,25 mm vastagságú és 150 méter hosszú, ami azt jelenti, hogy elegendő zsinórt kapsz egy hosszabb horgászat során. A zsinór színe zöld, ami nagyon jól látható a vízben, így könnyen követheted a zsinórt a vízen.

Az egyik legfontosabb előnye a WFT GLISS MONOTEX GREEN 150M 0,25MM FONOTT ZSINÓR-nak az, hogy nagyon sima és csúszós felületű, így nagyon könnyen csúszik a horgászboton és a gyűrűkön. Ennek köszönhetően a horgászat sokkal kevésbé fárasztó, és a zsinór nem fog megsérülni a horgászat során.

Az erős és tartós fonott zsinór megakadályozza a szakadást, még akkor is, ha nagyobb halakat fogsz. Az anyagból készült zsinór nem csak nagyon ellenálló, de nagyon rugalmas is, így a halakat könnyebben tudod kihúzni a vízből.

A WFT GLISS MONOTEX GREEN 150M 0,25MM FONOTT ZSINÓR kiváló minőségű anyagokból készült, így hosszú élettartammal rendelkezik. A zsinór tartós és ellenálló, így nem kell aggódnod az elhasználódás miatt, és hosszú időn át használhatod.

A zsinór könnyen kezelhető és nagyon rugalmas, így a horgászat során nagyon könnyen használható. Az anyagból készült zsinór nagyon kényelmes és biztonságos használatot biztosít, így minden horgász számára ideális választás lehet.

Összefoglalva, a WFT GLISS MONOTEX GREEN 150M 0,25MM FONOTT ZSINÓR egy nagyon jó minőségű és tartós fonott zsinór, amely ideális választás minden horgász számára. A zsinór sima és csúszós felületű, így könnyen használható, és nagyon rugalmas, így könnyedén kihúzhatod a nagyobb halakat is. A zsinór tartós és ellenálló, így hosszú élettartammal rendelkezik, és nagyon könnyen kezelhető. Ha egy jó minőségű fonott zsinórt szeretnél, akkor a WFT GLISS MONOTEX GREEN 150M 0,25MM FONOTT ZSINÓR a legjobb választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák