WFT GLISS MONOTEX TRANS 150M 0,10MM FONOTT ZSINÓR

Külső raktáron
Cikkszám: EF-30448-010
Gyártó: WFT
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,1
Zsinór hossza: 150 m
5690 Ft 7120 Ft

20% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30448-010
Átmérő: 0,10 mm
Hossz: 150 m
Szín: Fehér
Szakítószilárdság: 4,0 kg

WFT Gliss Monotex Trans fonott zsinór

A WFT GLISS KG új fonott zsinór, melyet a WFT fejlesztett ki. A mechanikai tulajdonságai a fonott zsinórnak nagyon hasonlítanak egy monofil damilra, ugyanakkor a terhelhetősége kb 4-szer nagyobb! Felülete nagyon sima és tökéletesen kerek , mivel a szövése nagyon sűrű, nem szívja magába a vizet, így minden dobás után tökéletesen tekercselhetjük fel a zsinórt az orsónkra.

A WFT GLISS KG UV-álló, és rendkívül színtartó. Hatalmas terhelhetőséget, maximális kopásállóságot kínál az extrém használathoz.

Nyúlása alacsonyabb, mint bármely más fonott damilé, bármilyen horgászmódszerhez használható, melyhez eddig csak a hagyományos monofil zsinórt ajánlották!

A WFT GLISS MONOTEX TRANS 150M 0,10MM FONOTT ZSINÓR egy olyan termék, amelyet minden horgász számára ajánlunk, aki magas minőségű, erős és tartós zsinórra van szüksége. Ezt a fonott zsinórt a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően készítették, és számos előnnyel rendelkezik, amelyeket a horgászok biztosan értékelni fognak.

Ez a fonott zsinór különleges, áttetsző dizájnnal rendelkezik, így könnyen alkalmazkodik az adott környezethez, és nem zavarja meg a halakat. A zsinór hossza 150 méter, és vastagsága 0,10 mm, így a horgászoknak elegendő zsinór áll rendelkezésre bármilyen horgászati ​​tevékenységhez.

A WFT GLISS MONOTEX TRANS 150M 0,10MM FONOTT ZSINÓR anyaga kiváló minőségű, és nagyon erős, így biztosítja a horgászok számára a megfelelő tartósságot és megbízhatóságot a vízben. A zsinór szálai szorosan fonódnak össze, így csökkentik az átmérőt, és növelik a zsinór terhelhetőségét.

Ez a fonott zsinór kiválóan alkalmas a nagy halak fogására is, mivel nagyon tartós és ellenálló az időjárás viszontagságainak is. A zsinór nagyon könnyen csúszik a vezetőgyűrűkön, így a horgászoknak könnyű dolguk lesz a halak horgászásában.

A WFT GLISS MONOTEX TRANS 150M 0,10MM FONOTT ZSINÓR a modern technológiának köszönhetően kifejezetten csendes és sima, így a horgászoknak könnyű dolguk lesz a használata során. A zsinór könnyen feltekerhető és tárolható, és nem fog összegubancolódni.

A WFT GLISS MONOTEX TRANS 150M 0,10MM FONOTT ZSINÓR tökéletes választás minden horgásznak, aki magas minőségű, erős és tartós fonott zsinórra van szüksége. A zsinór megfelelő vastagsága és hossza lehetővé teszi a különböző típusú halak fogását, és a zsinór kiváló minősége biztosítja a horgászok számára a megfelelő tartósságot és megbízhatóságot a vízben. Ha a horgászat a szenvedélyed, akkor a WFT GLISS MONOTEX TRANS 150M 0,10MM FONOTT ZSINÓR a legjobb választás a számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.21

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák