WFT GLISS MONOTEX TRANS 150M 0,12MM FONOTT ZSINÓR

Külső raktáron
Cikkszám: EF-30448-012
Gyártó: WFT
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,12
Zsinór hossza: 150 m
5690 Ft 7120 Ft

20% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30448-012
Átmérő: 0,12 mm
Hossz: 150 m
Szín: Fehér
Szakítószilárdság: 6,0 kg

WFT Gliss Monotex Trans fonott zsinór

A WFT GLISS KG új fonott zsinór, melyet a WFT fejlesztett ki. A mechanikai tulajdonságai a fonott zsinórnak nagyon hasonlítanak egy monofil damilra, ugyanakkor a terhelhetősége kb 4-szer nagyobb! Felülete nagyon sima és tökéletesen kerek , mivel a szövése nagyon sűrű, nem szívja magába a vizet, így minden dobás után tökéletesen tekercselhetjük fel a zsinórt az orsónkra.

A WFT GLISS KG UV-álló, és rendkívül színtartó. Hatalmas terhelhetőséget, maximális kopásállóságot kínál az extrém használathoz.

Nyúlása alacsonyabb, mint bármely más fonott damilé, bármilyen horgászmódszerhez használható, melyhez eddig csak a hagyományos monofil zsinórt ajánlották!

A WFT GLISS MONOTEX TRANS 150M 0,12MM FONOTT ZSINÓR egy kiváló minőségű zsinór, amely kiválóan alkalmas horgászatra. A termék előnyei között szerepel a magas minőségű anyagok felhasználása, amelyek biztosítják a zsinór tartósságát és erősítik a horgászélményt.

A GLISS MONOTEX TRANS zsinór kifejezetten a horgászok számára készült, akik szeretnének biztosítani a pontosságot és a hatékonyságot a horgászat során. A zsinór kiválóan alkalmas a halak megbízható és biztonságos fogására, valamint a különböző horgásztechnikákhoz.

A termék mérete 150 méter, ami elegendő ahhoz, hogy több alkalommal is használjuk a zsinórt, anélkül, hogy bármilyen probléma merülne fel. A 0,12 mm vastagságú fonott zsinór kiválóan alkalmas a kisebb halak fogására, de a nagyobb halakat is biztonságosan lehet vele fogni.

A GLISS MONOTEX TRANS zsinór rendkívül erős és tartós, így könnyen elviseli a horgászat során felmerülő stresszt. Az anyagok kiváló minősége biztosítja, hogy a zsinór nem szakad el, és nem ereszti el a halat.

A zsinór kiválóan alkalmas különböző horgásztechnikákhoz, például az úszózsinórozáshoz, a feeder horgászathoz vagy az ólomhorgászathoz. Az erősített anyagok és a kiváló minőségű fonás biztosítja, hogy a zsinór könnyen csúszik a boton, így a horgász könnyen és hatékonyan tudja használni.

Összességében, a WFT GLISS MONOTEX TRANS 150M 0,12MM FONOTT ZSINÓR egy kiváló minőségű és megbízható termék, amely kiválóan alkalmas a horgászatra. A zsinór kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek biztosítják a tartósságot és a megbízhatóságot a horgászat során. A zsinór kiválóan alkalmas a különböző horgásztechnikákhoz, és könnyen használható. Ha a horgászat során megbízható és hatékony zsinórra van szükséged, akkor a WFT GLISS MONOTEX TRANS 150M 0,12MM FONOTT ZSINÓR a tökéletes választás!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák