WFT GLISS MONOTEX TRANS 150M 0,14MM FONOTT ZSINÓR

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30448-014
Gyártó: WFT
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,14
Zsinór hossza: 150 m
5690 Ft 7120 Ft

20% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30448-014
Átmérő: 0,14 mm
Hossz: 150 m
Szín: Fehér
Szakítószilárdság: 8,00 kg

WFT Gliss Monotex Trans fonott zsinór

A WFT GLISS KG új fonott zsinór, melyet a WFT fejlesztett ki. A mechanikai tulajdonságai a fonott zsinórnak nagyon hasonlítanak egy monofil damilra, ugyanakkor a terhelhetősége kb 4-szer nagyobb! Felülete nagyon sima és tökéletesen kerek , mivel a szövése nagyon sűrű, nem szívja magába a vizet, így minden dobás után tökéletesen tekercselhetjük fel a zsinórt az orsónkra.

A WFT GLISS KG UV-álló, és rendkívül színtartó. Hatalmas terhelhetőséget, maximális kopásállóságot kínál az extrém használathoz.

Nyúlása alacsonyabb, mint bármely más fonott damilé, bármilyen horgászmódszerhez használható, melyhez eddig csak a hagyományos monofil zsinórt ajánlották!

A WFT GLISS MONOTEX TRANS 150M 0,14MM FONOTT ZSINÓR egy fantasztikus termék, amely megfelel az igényes horgászok elvárásainak. Ez a fonott zsinór az egyik legjobb választás, ha kiváló minőségű és tartós zsinórra van szükséged. A WFT GLISS MONOTEX TRANS 150M 0,14MM FONOTT ZSINÓR kiválóan alkalmas arra, hogy a legnehezebb halakat is kifogd, mivel rendkívül erős és tartós.

A WFT GLISS MONOTEX TRANS 150M 0,14MM FONOTT ZSINÓR különlegessége abban rejlik, hogy áttetsző, így a halak nem látják, hogy milyen zsinórral dolgozol. Ez előnyös tulajdonság, mert így a halak nem fognak aggódni, és így könnyebben be tudsz csalni egy nagyobb halat a horgodra.

Ez a fonott zsinór hossza 150 méter, ami elegendő ahhoz, hogy akár több horgásznapot is eltölts az általad kedvelt tóparton. A vastagsága 0,14 mm, ami azt jelenti, hogy rendkívül finom és érzékeny. Ez a zsinór kiválóan alkalmas a nagyon óvatos halak fogására is, mivel nagyon finom és könnyű.

A WFT GLISS MONOTEX TRANS 150M 0,14MM FONOTT ZSINÓR egyike azoknak a termékeknek, amelyeket a horgászok számára terveztek. A zsinór rendkívül tartós, így nem kell aggódnod a szakadás miatt. A zsinór fonása kiváló minőségű, így a halak nehezebb ellenállni annak, ha bekapják a horogra.

A zsinór széles körben használható hosszú távú horgászatokhoz, mert kiválóan alkalmas a nagy távolságokra való horgászatra. A WFT GLISS MONOTEX TRANS 150M 0,14MM FONOTT ZSINÓR nagyon könnyű, így könnyen lehet vele dolgozni. A zsinór puha, így nem okoz problémát a horogba kötés, és nem fog összekuszálódni, amikor horgászol.

Összességében, a WFT GLISS MONOTEX TRANS 150M 0,14MM FONOTT ZSINÓR egy kiváló minőségű termék, amely kiválóan alkalmas hosszú távú horgászatra. A zsinór rendkívül tartós és erős, így nem kell aggódnod a szakadás miatt. A zsinór finom és könnyű, így nagyon érzékeny a halak reakcióira. Ha keresel egy jó minőségű zsinórt, akkor a WFT GLISS MONOTEX TRANS 150M 0,14MM FONOTT ZSINÓR biztosan nem fog csalódást okozni.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.56

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák