WFT GLISS MONOTEX TRANS 150M 0,18MM FONOTT ZSINÓR

Külső raktáron
Cikkszám: EF-30448-018
Gyártó: WFT
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,18
Zsinór hossza: 150 m
5990 Ft 7490 Ft

20% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30448-018
Átmérő: 0,18 mm
Hossz: 150 m
Szín: Fehér
Szakítószilárdság: 11,0 kg

WFT Gliss Monotex Trans fonott zsinór

A WFT GLISS KG új fonott zsinór, melyet a WFT fejlesztett ki. A mechanikai tulajdonságai a fonott zsinórnak nagyon hasonlítanak egy monofil damilra, ugyanakkor a terhelhetősége kb 4-szer nagyobb! Felülete nagyon sima és tökéletesen kerek , mivel a szövése nagyon sűrű, nem szívja magába a vizet, így minden dobás után tökéletesen tekercselhetjük fel a zsinórt az orsónkra.

A WFT GLISS KG UV-álló, és rendkívül színtartó. Hatalmas terhelhetőséget, maximális kopásállóságot kínál az extrém használathoz.

Nyúlása alacsonyabb, mint bármely más fonott damilé, bármilyen horgászmódszerhez használható, melyhez eddig csak a hagyományos monofil zsinórt ajánlották!

A WFT GLISS MONOTEX TRANS 150M 0,18MM FONOTT ZSINÓR egy kiváló minőségű horgászzsinór, amely kifejezetten a legigényesebb horgászok számára készült. Ez a zsinór rendkívül erős és tartós, így biztosan megfelel azoknak a horgászoknak, akik szeretik a kihívásokat és a nehéz halakat.

Az egyik legfontosabb előnye a WFT GLISS MONOTEX TRANS 150M 0,18MM FONOTT ZSINÓR-nak az, hogy rendkívül könnyen kezelhető és nagyon jó a dobása. Ez a zsinór sima és egyenletes felületének köszönhető, amely minimalizálja a súrlódást és javítja a dobásteljesítményt. A zsinór hosszú távon is megbízhatóan megőrzi a dobási tulajdonságait, így garantáltan nem fog csalódást okozni a horgászat során.

A WFT GLISS MONOTEX TRANS 150M 0,18MM FONOTT ZSINÓR egy kiválóan látható zsinór is, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nyomon kövessék a zsinór mozgását a vízben. Ennek köszönhetően a horgászok pontosabban tudják vezetni a csalit, és időben észreveszik, ha valami megtörténik a horgászzsinórral.

A zsinór mérete 150 méter hosszú és 0,18 mm vastag. Ez a méret kifejezetten a pontyozók számára ideális, de természetesen használható más halfajokra is. Az erős és tartós anyagból készült zsinór megfelelően ellenáll a halak harapásának, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a zsinórjuk nem fog eltörni vagy elszakadni a nagyobb halak harapása közben.

A WFT GLISS MONOTEX TRANS 150M 0,18MM FONOTT ZSINÓR egy igazán kiváló minőségű horgászzsinór, amely megfelel a legmagasabb elvárásoknak is. Ha szereted a kihívásokat és a nehéz halakat, akkor ez a zsinór a tökéletes választás számodra. Bízz benne, hogy ez a zsinór hosszú távon is megbízhatóan szolgál majd, és sok sikeres horgászatot hoz majd a jövőben!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák