WFT GLISS MONOTEX YELLOW 150M 0,14MM FONOTT ZSINÓR

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30447-014
Gyártó: WFT
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,14
Zsinór hossza: 150 m
4290 Ft 5400 Ft

21% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
A legendás, nagy múltra visszatekintő amerikai cég tudása a fonott zsinórok gyártásának területén mára megkérdőjelezhetetlen. A WFT Gliss fonott zsinór, bármilyen horgászmódszerhez használható, az ultra light pergetéstől kezdve akár a feeder horgászatig.
Cikkszám: 30447-014
Átmérő: 0,14 mm
Hossz: 150m
Szín: Sárga
Szakítószilárdság: 8,0 kg

A legendás, nagy múltra visszatekintő amerikai cég tudása a fonott zsinórok gyártásának területén mára megkérdőjelezhetetlen.
A WFT Gliss fonott zsinór, bármilyen horgászmódszerhez használható, az ultra light pergetéstől kezdve akár a feeder horgászatig.
Erre bizonyíték a rendkívüli lágysága. A zsinór szövése nagyon sűrű, nem szívja magába a vizet, így minden dobás után tökéletesen
tekercselhetjük fel a zsinórt az orsónkra. Kapható 150 és 300 méteres kiszerelésben 3 féle színváltozatban zöld, fehér, sárga. Ajánlott
pergetéshez, ragadozó halas horgászathoz és feederezéshez.

A horgászat az egyik legnépszerűbb hobbi a világon. Minden horgász tudja, hogy a megfelelő felszerelés a siker kulcsa. A WFT GLISS MONOTEX YELLOW 150M 0,14MM FONOTT ZSINÓR a horgászoknak kínálja azt a minőséget, amelyre szükségük van ahhoz, hogy sikeresek lehessenek a vízen.

Ez a fonott zsinór kifejezetten készült a horgászok igényeinek kielégítésére. A zsinór anyaga nagyon erős, így könnyen megbirkózik a nehezebb halakkal is. A fonott zsinór kialakítása miatt, a horgászoknak könnyedén lehet távolabb dobni a csalit a vízben.

A WFT GLISS MONOTEX YELLOW 150M 0,14MM FONOTT ZSINÓR különlegessége, hogy sárga színű, így a horgászok könnyen megtalálják a zsinórt a vízben. A zsinór hossza 150 méter, így a horgászoknak elegendő zsinór áll rendelkezésre, hogy kényelmesen horgásszanak.

A zsinór átmérője 0,14 milliméter, ami ideális méret a finom horgászathoz. A zsinór kialakítása miatt, a horgászoknak könnyedén tudnak finomabb csalikat használni, mivel a zsinór nem szakad el könnyen.

A WFT GLISS MONOTEX YELLOW 150M 0,14MM FONOTT ZSINÓR egy igazán megbízható termék, amely kiváló minőséget és tartósságot kínál a horgászoknak. A zsinór könnyen használható, és nagyon rugalmas, ami lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyedén dolgozzanak vele.

Összességében a WFT GLISS MONOTEX YELLOW 150M 0,14MM FONOTT ZSINÓR egy kiváló minőségű és megbízható termék, amely minden horgász számára ajánlott. A zsinór kiváló minőséget kínál, és könnyen használható, így a horgászok biztosak lehetnek benne, hogy sikerrel járnak a vízen.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák