WFT GLISS MONOTEX YELLOW 150M 0,25MM FONOTT ZSINÓR

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30447-025
Gyártó: WFT
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,25
Zsinór hossza: 150 m
5390 Ft 6500 Ft

17% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
WFT Gliss Monotex Yellow 150m - A WFT Gliss fonott zsinór, bármilyen horgászmódszerhez használható, az ultra light pergetéstől kezdve akár a feeder horgászatig. Ajánlott pergetéshez, ragadozó halas horgászathoz és feederezéshez is egyaránt
Cikkszám: 30447-025
Átmérő: 0,25 mm
Hossz: 150 m
Szín: Sárga
Szakítószilárdság: 19 kg

WFT Gliss Monotex Yellow 150m

A legendás, nagy múltra visszatekintő amerikai cég tudása a fonott zsinórok gyártásának területén mára megkérdőjelezhetetlen.

A WFT Gliss fonott zsinór, bármilyen horgászmódszerhez használható, az ultra light pergetéstől kezdve akár a feeder horgászatig.

Erre bizonyíték a rendkívüli lágysága. A zsinór szövése nagyon sűrű, nem szívja magába a vizet, így minden dobás után tökéletesen tekercselhetjük fel a zsinórt az orsónkra.

Ajánlott pergetéshez, ragadozó halas horgászathoz és feederezéshez is egyaránt

A WFT GLISS MONOTEX YELLOW 150M 0,25MM FONOTT ZSINÓR egy olyan kivételes minőségű zsinór, amely a horgászok számára számos előnyt kínál. Az első és talán legfontosabb előnye, hogy rendkívül erős és tartós. Ez azt jelenti, hogy kiválóan alkalmas a nehéz horgászati ​​feltételekhez, és biztosítja, hogy a halakat biztonságosan meg tudjuk fogni.

A WFT GLISS MONOTEX YELLOW 150M 0,25MM FONOTT ZSINÓR egy nagyon kényelmes zsinór is, amely könnyen kezelhető. A fonott zsinór nagyon sima, így a horgászat során nincs szükség nagy erőkifejtésre, hogy a zsinór mozgásban legyen. Emellett a zsinór nagyon könnyű, így a horgászat során nem fogja megerőltetni a kezünket.

A WFT GLISS MONOTEX YELLOW 150M 0,25MM FONOTT ZSINÓR nagy előnye, hogy nagyon jó rugalmassággal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a zsinór könnyen alkalmazkodik az adott horgászati ​​körülményekhez, így a halakat könnyedén lehet fogni. Emellett a zsinór jó rugalmassága azt is jelenti, hogy könnyen lehet távoli dobásokat végrehajtani, anélkül hogy az eredményt befolyásolná a zsinór merevsége.

A WFT GLISS MONOTEX YELLOW 150M 0,25MM FONOTT ZSINÓR nagyobb előnye az, hogy rendkívül ellenálló a kopásnak és a korróziónak. Ez azt jelenti, hogy a zsinór hosszabb ideig használható anélkül, hogy jelentős károsodásokat szenvedne. Ez különösen fontos akkor, ha olyan vizekben horgászunk, amelyek magasabb pH-júak, mivel ezekben a vizekben a zsinór sokkal gyorsabban korrózióra hajlamos.

A WFT GLISS MONOTEX YELLOW 150M 0,25MM FONOTT ZSINÓR mérete 150m x 0,25mm, ami azt jelenti, hogy elegendő hosszúságban és vastagságban rendelkezünk a sikeres horgászáshoz. A zsinór sárga színe könnyen látható a vízben, így könnyen követhetjük a horgászati ​​folyamatot és a halak mozgását is.

Végső soron a WFT GLISS MONOTEX YELLOW 150M 0,25MM FONOTT ZSINÓR egy kiváló minőségű zsinór, amely a horgászok számára számos előnyt kínál. A zsinór erős, tartós, könnyen kezelhető és rugalmas, valamint ellenáll a kopásnak és a korróziónak. A termék mérete megfelelő a sikeres horgászáshoz, és a sárga szín segíti a horgászati ​​folyamatot. Válasszuk a WFT GLISS MONOTEX YELLOW 150M 0,25MM FONOTT ZSINÓR-t, ha a minőség és a megbízhatóság fontos számunkra a horgászatban!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák