WIZARD BRAID FLUO SÁRGA FONOTT ZSINÓR 0,08 135M 7,75KG

Külső raktáron
Cikkszám: EF-30921-008
Gyártó: WIZARD
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,08
Zsinór hossza: 135 m

5890 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30921-008
Átmérő: 0,08 mm
Hossz: 135 m
Szín: Fluo sárga
Szakítószilárdság: 7,75 kg

Wizard Braid fonott zsinór

Az Energo Team Wizard szériájában, a rablóhalas, azon belül is a pergető horgászat kedvelői találhatják meg maximálisan a számításaikat. A pergető horgászatnak rengeteg vállfaja létezik, az UL sügerezéstől, a harcsázásig, ami színes méretskálájú zsinórt kíván. Erre tökéletes megoldás a Wizard fonott zsinórja.

A kisebb méretek egy fluorocarbon előtéttel domolykózásra is tökéletesek, a nagyobb méretű tagok pedig akár a folyami harcsapergetés kiváló alternatívái. 

Anyaga kellően finom, vékony szálakból áll, létrehozva a megfelelő kör keresztmetszetet, melynek köszönhető részben a jó szakítószilárdság és nagyobb dobások elérhetősége. Külseje Teflon bevonatot kapott, vízzel nem szívja meg magát, plusz felülete így kopásállóbb, akadós terepen is megállja a helyét.

A zsinór teljesen nyúlásmentes, így a pergetés mellett, a vékonyabb méretei feederes horgászatokhoz is alternatívát nyújtanak, a teljes kontakt miatt, minden víz alatti reakiót jelezni fog a rezgőspicc.

Fluo sárga kivitel, mely az éjjeli, rossz látási viszonyok közötti pergetés és horgászat plusz támpontja lehet, könnyedebb láthatósága miatt.

Tapasztalattól függetlenül, minden pergető és egyéb módszert használó horgász részére ajánlott termék, akik szeretik a teljes kapcsolatot műcsalijukkal vagy egyéb bevetett készségükkel elérni.

A WIZARD BRAID FLUO SÁRGA FONOTT ZSINÓR 0,08 135M 7,75KG egy kiváló minőségű termék, amelyet a horgászok számára terveztek. Ez a fonott zsinór rendkívül erős és tartós, így ideális választás a nehéz és nagy halak horgászatához. A zsinór hossza 135 méter, ami elegendő a hosszú távú horgászathoz, és 7,75 kilogramm súlyt bír el, ami megfelelő a nagy halak fogásához.

A WIZARD BRAID FLUO SÁRGA FONOTT ZSINÓR 0,08 135M 7,75KG sárga színe meglehetősen élénk, ami segít azonosítani a zsinórt a víz felszínén. Ez különösen hasznos lehet a horgászok számára, akiknek nehézséget okozhat a zsinór azonosítása a víz felszínén, különösen a rossz fényviszonyok esetén.

Az erős fonott szerkezet lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyobb távolságokat is elérjenek, valamint azokat a halakat is elkapják, amelyek nehezebbek és erősebbek, mint a hagyományos halak. A fonott zsinór hosszú élettartamot biztosít, és ellenáll az időjárási viszonyoknak, a korróziónak és a kopásnak, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a zsinórjuk megbízható és tartós marad.

A WIZARD BRAID FLUO SÁRGA FONOTT ZSINÓR 0,08 135M 7,75KG tökéletes választás lehet a horgászok számára, akik a maximális teljesítményt és tartósságot keresik. A zsinór mérete 0,08, ami azt jelenti, hogy vékonyabb, mint a hagyományos zsinórok, így a horgászok könnyebben tudnak dolgozni vele. A zsinór fonott szerkezete lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyobb távolságokat is elérjenek, valamint azokat a halakat is elkapják, amelyek nehezebbek és erősebbek, mint a hagyományos halak.

Összességében a WIZARD BRAID FLUO SÁRGA FONOTT ZSINÓR 0,08 135M 7,75KG egy kiváló minőségű termék, amely nagyszerű választás lehet a horgászok számára, akik a maximális teljesítményt és tartósságot keresik. A zsinór erős, tartós és könnyen kezelhető, és segíti a horgászokat abban, hogy nagyobb és erősebb halakat is elkapjanak. A termék magassága 8 cm, szélessége 9 cm, mélysége 9 cm, és súlya 0,2 kg.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák