WIZARD BRAID FLUO SÁRGA FONOTT ZSINÓR 0,1 135M 9,13KG

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30921-010
Gyártó: WIZARD
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,10
Zsinór hossza: 135 m

5290 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30921-010
Átmérő: 0,10 mm
Hossz: 135 m
Szín: Fluo sárga
Szakítószilárdság: 9,13 kg

Wizard Braid fonott zsinór

Az Energo Team Wizard szériájában, a rablóhalas, azon belül is a pergető horgászat kedvelői találhatják meg maximálisan a számításaikat. A pergető horgászatnak rengeteg vállfaja létezik, az UL sügerezéstől, a harcsázásig, ami színes méretskálájú zsinórt kíván. Erre tökéletes megoldás a Wizard fonott zsinórja.

A kisebb méretek egy fluorocarbon előtéttel domolykózásra is tökéletesek, a nagyobb méretű tagok pedig akár a folyami harcsapergetés kiváló alternatívái. 

Anyaga kellően finom, vékony szálakból áll, létrehozva a megfelelő kör keresztmetszetet, melynek köszönhető részben a jó szakítószilárdság és nagyobb dobások elérhetősége. Külseje Teflon bevonatot kapott, vízzel nem szívja meg magát, plusz felülete így kopásállóbb, akadós terepen is megállja a helyét.

A zsinór teljesen nyúlásmentes, így a pergetés mellett, a vékonyabb méretei feederes horgászatokhoz is alternatívát nyújtanak, a teljes kontakt miatt, minden víz alatti reakiót jelezni fog a rezgőspicc.

Fluo sárga kivitel, mely az éjjeli, rossz látási viszonyok közötti pergetés és horgászat plusz támpontja lehet, könnyedebb láthatósága miatt.

Tapasztalattól függetlenül, minden pergető és egyéb módszert használó horgász részére ajánlott termék, akik szeretik a teljes kapcsolatot műcsalijukkal vagy egyéb bevetett készségükkel elérni.

A WIZARD BRAID FLUO SÁRGA FONOTT ZSINÓR 0,1 135M 9,13KG egy fantasztikus választás a horgászok számára, akik keresik a minőségi és tartós zsinórokat. A WIZARD márka híres a minőségi és megbízható horgászfelszereléseiről, és ez a fonott zsinór sem kivétel. A termék magas minőségi színvonalának köszönhetően a horgászok biztosak lehetnek benne, hogy a zsinór megbízhatóan teljesíti majd a feladatát.

A WIZARD BRAID FLUO SÁRGA FONOTT ZSINÓR 0,1 135M 9,13KG hossza 135 méter, ami bőven elegendő a horgászat során. A 0,1 mm vastagság és a 9,13 kg teherbírás kiváló eredményeket biztosít a horgászoknak. Ezt a zsinórt a legnehezebb körülmények között is használhatod, és biztos lehetsz benne, hogy nem fog elszakadni vagy megrepedni. A zsinór rendkívül tartós, így akár évekig is használható.

Az egyik legfontosabb előnye ennek a zsinórnak a sárga színe. Ez a szín nagyon erős és élénk, így a horgászok könnyen láthatják a zsinórt a vízben, még az erős napsütésben is. Ez nagyon hasznos lehet, különösen akkor, ha a horgászatot sötétben végzik.

A WIZARD BRAID FLUO SÁRGA FONOTT ZSINÓR 0,1 135M 9,13KG másik előnye az, hogy könnyen csomózható és megfelelően csúszik a horgászboton. Ez nagyon fontos, mivel a könnyen csomózható zsinórok lehetővé teszik a horgászok számára, hogy gyorsan és hatékonyan cseréljék ki a csalikat, és ne veszítsenek időt azzal, hogy a zsinórt csomózzák.

Ezen kívül, a zsinór rendkívül könnyű, így a horgászok könnyedén dobhatják ki a csalikat a vízbe. Ez nagyon hasznos lehet, különösen akkor, ha a horgászatot hosszabb időn keresztül végzik, és folyamatosan dobálják a csalikat a vízbe.

A WIZARD BRAID FLUO SÁRGA FONOTT ZSINÓR 0,1 135M 9,13KG a legjobb választás a horgászok számára, akik minőségi és tartós zsinórt keresnek. Ez a zsinór rendkívül megbízható és tartós, így a horgászok biztosak lehetnek benne, hogy hosszú időn keresztül használhatják majd. A könnyű súly és a könnyen csomózható tulajdonságok kiválóak a horgászok számára, akik hatékonyan és gyorsan szeretnének dolgozni a vízparton. A sárga szín pedig nagyon hasznos lehet, különösen akkor, ha a horgászatot sötétben végzik. Ha minőségi és megbízható zsinórt keresel, akkor a WIZARD BRAID FLUO SÁRGA FONOTT ZSINÓR 0,1 135M 9,13KG a tökéletes választás számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.29

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák