WIZARD BRAID FLUO SÁRGA FONOTT ZSINÓR 0,2 135M 17,71KG

Külső raktáron
Cikkszám: EF-30921-020
Gyártó: WIZARD
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,20
Zsinór hossza: 135 m

5290 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30921-020
Átmérő: 0,20 mm
Hossz: 135 m
Szín: Fluo sárga
Szakítószilárdság: 17,71 kg

Wizard Braid fonott zsinór

Az Energo Team Wizard szériájában, a rablóhalas, azon belül is a pergető horgászat kedvelői találhatják meg maximálisan a számításaikat. A pergető horgászatnak rengeteg vállfaja létezik, az UL sügerezéstől, a harcsázásig, ami színes méretskálájú zsinórt kíván. Erre tökéletes megoldás a Wizard fonott zsinórja.

A kisebb méretek egy fluorocarbon előtéttel domolykózásra is tökéletesek, a nagyobb méretű tagok pedig akár a folyami harcsapergetés kiváló alternatívái. 

Anyaga kellően finom, vékony szálakból áll, létrehozva a megfelelő kör keresztmetszetet, melynek köszönhető részben a jó szakítószilárdság és nagyobb dobások elérhetősége. Külseje Teflon bevonatot kapott, vízzel nem szívja meg magát, plusz felülete így kopásállóbb, akadós terepen is megállja a helyét.

A zsinór teljesen nyúlásmentes, így a pergetés mellett, a vékonyabb méretei feederes horgászatokhoz is alternatívát nyújtanak, a teljes kontakt miatt, minden víz alatti reakiót jelezni fog a rezgőspicc.

Fluo sárga kivitel, mely az éjjeli, rossz látási viszonyok közötti pergetés és horgászat plusz támpontja lehet, könnyedebb láthatósága miatt.

Tapasztalattól függetlenül, minden pergető és egyéb módszert használó horgász részére ajánlott termék, akik szeretik a teljes kapcsolatot műcsalijukkal vagy egyéb bevetett készségükkel elérni.

A WIZARD BRAID FLUO SÁRGA FONOTT ZSINÓR 0,2 135M 17,71KG egy igazán kiváló minőségű horgászzsinór, amelyet a WIZARD márka magas színvonalú anyagok felhasználásával készített. A termék egyedülálló előnyei közé tartozik a magas szakítószilárdság, a tartósság és a hosszantartó teljesítmény.

Ez a fonott zsinór kifejezetten a horgászok számára lett tervezve, és a legjobb minőségű anyagok felhasználásával készült, hogy elérje a tökéletes eredményt minden horgászat során. A zsinór hossza 135 méter, ami lehetővé teszi, hogy hosszabb távolságból is horgásszunk, anélkül, hogy aggódnánk a zsinór elégése miatt.

A WIZARD BRAID FLUO SÁRGA FONOTT ZSINÓR 0,2 135M 17,71KG kiváló minőségű poliészter anyagból készül, amelynek köszönhetően nagyon tartós és ellenálló a környezeti hatásokkal szemben. Az anyag rugalmas, így könnyen fonható, és kiválóan alkalmas a horgászathoz.

A zsinór szakítószilárdsága 17,71 kg, ami azt jelenti, hogy akár a legnagyobb halakat is könnyedén kifoghatjuk vele. A zsinór vastagsága 0,2 mm, amely megfelelő vastagság a különböző halak fajtáihoz.

A zsinór színe élénk sárga, amely nagyon jól látható a vízben, így könnyen követhetjük a hal mozgását. Ez a funkció különösen hasznos lehet, ha csónakból vagy akár parton horgászunk.

A WIZARD BRAID FLUO SÁRGA FONOTT ZSINÓR 0,2 135M 17,71KG egy nagyon jó választás minden horgásznak, aki a legjobb minőségű terméket keresi. A termék kiváló minősége, tartóssága és hosszantartó teljesítménye garantáltan elégedetté teszi a horgászokat. Próbáld ki te is, és tapasztald meg a különbséget!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák