WIZARD BRAID FLUO SÁRGA FONOTT ZSINÓR 0,25 135M 19,25KG

Készleten
Cikkszám: EF-30921-025
Gyártó: WIZARD
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,25
Zsinór hossza: 135 m

5290 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30921-025
Átmérő: 0,25 mm
Hossz: 135 m
Szín: Fluo sárga
Szakítószilárdság: 19,25 kg

Wizard Braid fonott zsinór

Az Energo Team Wizard szériájában, a rablóhalas, azon belül is a pergető horgászat kedvelői találhatják meg maximálisan a számításaikat. A pergető horgászatnak rengeteg vállfaja létezik, az UL sügerezéstől, a harcsázásig, ami színes méretskálájú zsinórt kíván. Erre tökéletes megoldás a Wizard fonott zsinórja.

A kisebb méretek egy fluorocarbon előtéttel domolykózásra is tökéletesek, a nagyobb méretű tagok pedig akár a folyami harcsapergetés kiváló alternatívái. 

Anyaga kellően finom, vékony szálakból áll, létrehozva a megfelelő kör keresztmetszetet, melynek köszönhető részben a jó szakítószilárdság és nagyobb dobások elérhetősége. Külseje Teflon bevonatot kapott, vízzel nem szívja meg magát, plusz felülete így kopásállóbb, akadós terepen is megállja a helyét.

A zsinór teljesen nyúlásmentes, így a pergetés mellett, a vékonyabb méretei feederes horgászatokhoz is alternatívát nyújtanak, a teljes kontakt miatt, minden víz alatti reakiót jelezni fog a rezgőspicc.

Fluo sárga kivitel, mely az éjjeli, rossz látási viszonyok közötti pergetés és horgászat plusz támpontja lehet, könnyedebb láthatósága miatt.

Tapasztalattól függetlenül, minden pergető és egyéb módszert használó horgász részére ajánlott termék, akik szeretik a teljes kapcsolatot műcsalijukkal vagy egyéb bevetett készségükkel elérni.

A WIZARD BRAID FLUO SÁRGA FONOTT ZSINÓR 0,25 135M 19,25KG termék egy olyan minőségi horgászzsinór, amelynek használata igazán hatékony lehet a sportolók számára. Ez a zsinór könnyű és ellenálló tulajdonsága miatt igazi kincs a horgászok számára. A WIZARD márkájú zsinór olyan minőségi anyagokból készült, amelyek biztosítják a hosszú élettartamot és a magas teljesítményt.

A zsinór mérete 0,25 mm, ami azt jelenti, hogy vastagsága ideális az átlagos méretű halak horgászatához. A zsinór hossza pedig 135 méter, amely elegendő ahhoz, hogy a horgászok számára elegendő tartalék legyen a horgászat során. Az ellenálló képessége szintén kiváló, hiszen a zsinór 19,25 kg terhelést bír el.

Az egyik legjobb tulajdonsága a WIZARD BRAID FLUO SÁRGA FONOTT ZSINÓR-nak az, hogy könnyű és nagyon ellenálló. Ez a zsinór kiválóan alkalmas azok számára, akik szeretnének nagyobb halakat fogni. A zsinór fluoroszkópos, ami azt jelenti, hogy sötétben is jól látható, így az éjszakai horgászat során is használható.

Az ilyen zsinórokat általában nehéz lebontani, de a WIZARD BRAID FLUO SÁRGA FONOTT ZSINÓR könnyen kezelhető. Az anyagok, amelyekből készült, nagyon strapabíróak és kopásállóak, ami azt jelenti, hogy a zsinór használata nem okoz problémát, sőt még hosszú élettartamot is biztosít.

A zsinór felhasználása sokféle lehetőséget kínál. A WIZARD BRAID FLUO SÁRGA FONOTT ZSINÓR a legtöbb halászati ​​alkalmazásra alkalmas, beleértve a spiccbotos, feeder, folyami és tengeri horgászatot is. Azok számára is ajánlott, akik rendszeresen horgásznak és szeretnék, ha a zsinórjuk minél hosszabb ideig tartana.

A WIZARD BRAID FLUO SÁRGA FONOTT ZSINÓR egy olyan minőségi termék, amelynek használata igazán hatékony lehet a horgászok számára. A zsinór könnyű, ellenálló, tartós, és alkalmas a legtöbb horgászati ​​alkalmazásra. Ha egy olyan zsinórra van szükséged, amely segít az álmaid halának elkapásában, akkor ez a zsinór a választásod!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák