WIZARD BRAID SÖTÉTSZÜRKE FONOTT ZSINÓR 0,1 135M 9,13KG

Külső raktáron
Cikkszám: EF-30920-010
Gyártó: WIZARD
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,1
Zsinór hossza: 135 m

5290 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30920-010
Átmérő: 0.10 mm
Hossz: 135 m
Szín: Sötétszürke
Szakítószilárdság: 9,13 kg

Wizard Braid fonott zsinór

Az Energo Team Wizard szériájában, a rablóhalas, azon belül is a pergető horgászat kedvelői találhatják meg maximálisan a számításaikat.

A pergető horgászatnak rengeteg vállfaja létezik, az UL sügerezéstől, a harcsázásig, ami színes méretskálájú zsinórt kíván. Erre tökéletes megoldás a Wizard fonott zsinórja.

A kisebb méretek egy fluorocarbon előtéttel domolykózásra is tökéletesek, a nagyobb méretű tagok pedig akár a folyami harcsapergetés kiváló alternatívái. 

Anyaga kellően finom, vékony szálakból áll, létrehozva a megfelelő kör keresztmetszetet, melynek köszönhető részben a jó szakítószilárdság és nagyobb dobások elérhetősége. Külseje Teflon bevonatot kapott, vízzel nem szívja meg magát, plusz felülete így kopásállóbb, akadós terepen is megállja a helyét.

A zsinór teljesen nyúlásmentes, így a pergetés mellett, a vékonyabb méretei feederes horgászatokhoz is alternatívát nyújtanak, a teljes kontakt miatt, minden víz alatti reakiót jelezni fog a rezgőspicc.

Tapasztalattól függetlenül, minden pergető és egyéb módszert használó horgász részére ajánlott termék, akik szeretik a teljes kapcsolatot műcsalijukkal vagy egyéb bevetett készségükkel elérni.

A WIZARD BRAID SÖTÉTSZÜRKE FONOTT ZSINÓR 0,1 135M 9,13KG egy valóban kiváló minőségű horgászzsinór, ami minden horgász számára nagy hasznokat fog nyújtani. A fonott zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósságot és hosszú élettartamot biztosítanak a terméknek.

Az előnyei között szerepel a nagy szakítószilárdság, amely 9,13 kg. Ez a jelentős erő lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyobb halakat fogjanak, anélkül, hogy aggódnának a zsinórak szakadása miatt. A 0,1 mm átmérőjű zsinór pedig kiválóan alkalmas kisebb halak fogására is.

A 135 méter hosszúság lehetővé teszi, hogy a horgászok nagyobb távolságra is eljussanak, és nagyobb területet fedjenek le. A sötétszürke szín pedig tökéletesen alkalmazkodik a víz környezetéhez, így a halak kevésbé fognak észrevenni.

A WIZARD BRAID SÖTÉTSZÜRKE FONOTT ZSINÓR 0,1 135M 9,13KG kiválóan alkalmas mindenféle horgászatra. A termék kiválóan alkalmazkodik a különböző horgászati ​​körülményekhez, így a horgászok bármilyen típusú halat foghatnak.

A termék minőségi anyagokból készült, így nagyon tartós és hosszú élettartamú. A zsinór könnyedén csúszik a bottal és a tekercselővel, így a horgászat sokkal kényelmesebbé válik. A zsinór méretei nagyon pontosak, így a horgászok nem fognak csalódni.

Összességében, a WIZARD BRAID SÖTÉTSZÜRKE FONOTT ZSINÓR 0,1 135M 9,13KG egy kiváló minőségű horgászzsinór, amely számos előnnyel rendelkezik. A tartósság, a nagy szakítószilárdság, a pontos méretek és a könnyű csúszás mind azt jelentik, hogy a horgászok nagyobb halakat foghatnak, kényelmesebben és hatékonyabban. Ha valaki igazán minőségi fonott zsinórra vágyik, akkor a WIZARD BRAID SÖTÉTSZÜRKE FONOTT ZSINÓR 0,1 135M 9,13KG a tökéletes választás lehet számára.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák