WIZARD BRAID SÖTÉTSZÜRKE FONOTT ZSINÓR 0,15 135M 11,66KG

Külső raktáron
Cikkszám: EF-30920-015
Gyártó: WIZARD
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,15
Zsinór hossza: 135 m

5290 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30920-015
Átmérő: 0.15 mm
Hossz: 135 m
Szín: Sötétszürke
Szakítószilárdság: 11,66 kg

Wizard Braid fonott zsinór

Az Energo Team Wizard szériájában, a rablóhalas, azon belül is a pergető horgászat kedvelői találhatják meg maximálisan a számításaikat.

A pergető horgászatnak rengeteg vállfaja létezik, az UL sügerezéstől, a harcsázásig, ami színes méretskálájú zsinórt kíván. Erre tökéletes megoldás a Wizard fonott zsinórja.

A kisebb méretek egy fluorocarbon előtéttel domolykózásra is tökéletesek, a nagyobb méretű tagok pedig akár a folyami harcsapergetés kiváló alternatívái. 

Anyaga kellően finom, vékony szálakból áll, létrehozva a megfelelő kör keresztmetszetet, melynek köszönhető részben a jó szakítószilárdság és nagyobb dobások elérhetősége. Külseje Teflon bevonatot kapott, vízzel nem szívja meg magát, plusz felülete így kopásállóbb, akadós terepen is megállja a helyét.

A zsinór teljesen nyúlásmentes, így a pergetés mellett, a vékonyabb méretei feederes horgászatokhoz is alternatívát nyújtanak, a teljes kontakt miatt, minden víz alatti reakiót jelezni fog a rezgőspicc.

Tapasztalattól függetlenül, minden pergető és egyéb módszert használó horgász részére ajánlott termék, akik szeretik a teljes kapcsolatot műcsalijukkal vagy egyéb bevetett készségükkel elérni.

A WIZARD BRAID SÖTÉTSZÜRKE FONOTT ZSINÓR 0,15 135M 11,66KG egy kiváló minőségű horgászzsinór, amely ideális választás minden horgász számára. A zsinór 0,15 mm vastagságú és 135 méter hosszú, így könnyen használható kisebb és közepes méretű halakra való horgászat során. Az 11,66 kg-os maximális terhelhetősége pedig garantálja, hogy a zsinór képes lesz megbirkózni a nagyobb halakkal is.

A WIZARD BRAID SÖTÉTSZÜRKE FONOTT ZSINÓR 0,15 135M 11,66KG előnyei közé tartozik a magas kopásállóság és a nagy terhelhetőség. A zsinór anyaga rendkívül erős, így képes ellenállni a vízben élő halak és a természet egyéb elemi hatásainak, mint például a napsütésnek vagy a sóoldatnak. Emellett a fonott szerkezetnek köszönhetően a zsinór nem csavarodik össze és nem csomósodik, így a horgászat során mindig könnyen használható marad.

A WIZARD BRAID SÖTÉTSZÜRKE FONOTT ZSINÓR 0,15 135M 11,66KG további előnye, hogy rendkívül érzékeny, így a halak bármelyik apró mozdulatát észlelni fogod. Ez garantálja, hogy minden horgászat során élmény lesz az észlelt kapásokat követni és élvezni a horgászatot.

A termék méretei miatt a WIZARD BRAID SÖTÉTSZÜRKE FONOTT ZSINÓR 0,15 135M 11,66KG könnyen elfér a horgászok horgászdobozában, ráadásul a sötétszürke színnek köszönhetően az alvó halak számára is nehezebben lesz észrevehető, ezáltal nagyobb esélyed van a sikeres horgászatra.

Összességében a WIZARD BRAID SÖTÉTSZÜRKE FONOTT ZSINÓR 0,15 135M 11,66KG kiváló választás minden horgász számára, aki megbízható és erős zsinórra van szüksége, amely hosszú élettartammal rendelkezik. Ez a zsinór garantáltan segít a sikeres horgászatban, és minden horgászélményt még élvezetesebbé tesz.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák