WIZARD BRAID SÖTÉTSZÜRKE FONOTT ZSINÓR 0,2 135M 17,71KG

Külső raktáron
Cikkszám: EF-30920-020
Gyártó: WIZARD
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,2
Zsinór hossza: 135 m

5290 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30920-020
Átmérő: 0.20 mm
Hossz: 135 m
Szín: Sötétszürke
Szakítószilárdság: 17,71 kg

Wizard Braid fonott zsinór

Az Energo Team Wizard szériájában, a rablóhalas, azon belül is a pergető horgászat kedvelői találhatják meg maximálisan a számításaikat.

A pergető horgászatnak rengeteg vállfaja létezik, az UL sügerezéstől, a harcsázásig, ami színes méretskálájú zsinórt kíván. Erre tökéletes megoldás a Wizard fonott zsinórja.

A kisebb méretek egy fluorocarbon előtéttel domolykózásra is tökéletesek, a nagyobb méretű tagok pedig akár a folyami harcsapergetés kiváló alternatívái. 

Anyaga kellően finom, vékony szálakból áll, létrehozva a megfelelő kör keresztmetszetet, melynek köszönhető részben a jó szakítószilárdság és nagyobb dobások elérhetősége. Külseje Teflon bevonatot kapott, vízzel nem szívja meg magát, plusz felülete így kopásállóbb, akadós terepen is megállja a helyét.

A zsinór teljesen nyúlásmentes, így a pergetés mellett, a vékonyabb méretei feederes horgászatokhoz is alternatívát nyújtanak, a teljes kontakt miatt, minden víz alatti reakiót jelezni fog a rezgőspicc.

Tapasztalattól függetlenül, minden pergető és egyéb módszert használó horgász részére ajánlott termék, akik szeretik a teljes kapcsolatot műcsalijukkal vagy egyéb bevetett készségükkel elérni.

A horgászat egy olyan tevékenység, amelyet az emberek már évszázadok óta űznek. Azonban, hogy a horgászat igazán élvezetes legyen, fontos a megfelelő felszerelés használata. A WIZARD márkájú 'WIZARD BRAID SÖTÉTSZÜRKE FONOTT ZSINÓR 0,2 135M 17,71KG' kiváló minőségű fonott zsinór, amely megfelelő választás minden horgásznak.

A WIZARD BRAID SÖTÉTSZÜRKE FONOTT ZSINÓR egy rendkívül tartós és megbízható zsinór, amely 135 méter hosszúságú és 0,2 mm vastagságú. Az 17,71 kg-os teherbírása lehetővé teszi, hogy a horgászok könnyen fogjanak nagyobb halakat is. A sötétszürke szín pedig lehetővé teszi, hogy a zsinór ne legyen túl feltűnő a vízben, így a halak nem fognak elijeszteni tőle.

A WIZARD BRAID SÖTÉTSZÜRKE FONOTT ZSINÓR előnyei közé tartozik a magas rugalmassága és a kiváló kopásállósága is. A fonott zsinór széles körben használható mindenféle horgászati ​​stílushoz, beleértve a tengeri, édesvízi és süllő horgászatot is. Az erős és tartós zsinór lehetővé teszi, hogy a horgászok hosszabb ideig horgásszanak, anélkül hogy aggódniuk kellene a zsinór szakadása miatt.

A WIZARD BRAID SÖTÉTSZÜRKE FONOTT ZSINÓR nagyszerű választás minden horgásznak, aki szeretne megbízható és tartós zsinórt használni. A termék kiváló minősége garantált és könnyen használható. A fonott zsinór kiváló minősége miatt nem csak a horgászok, hanem a halak is nagyon szeretik. A WIZARD BRAID SÖTÉTSZÜRKE FONOTT ZSINÓR egy igazi érték, amely a horgászok számára kiváló lehetőséget kínál a horgászatban való fejlődésre. Ha a horgászat a szenvedélyed, akkor a WIZARD BRAID SÖTÉTSZÜRKE FONOTT ZSINÓR a tökéletes választás számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 4.63

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák