WIZARD BRAID SÖTÉTSZÜRKE FONOTT ZSINÓR 0,25 135M 19,25KG

Készleten
Cikkszám: EF-30920-025
Gyártó: WIZARD
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,25
Zsinór hossza: 135 m

5290 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30920-025
Átmérő: 0.25 mm
Hossz: 135 m
Szín: Sötétszürke
Szakítószilárdság: 19,25 kg

Wizard Braid fonott zsinór

Az Energo Team Wizard szériájában, a rablóhalas, azon belül is a pergető horgászat kedvelői találhatják meg maximálisan a számításaikat.

A pergető horgászatnak rengeteg vállfaja létezik, az UL sügerezéstől, a harcsázásig, ami színes méretskálájú zsinórt kíván. Erre tökéletes megoldás a Wizard fonott zsinórja.

A kisebb méretek egy fluorocarbon előtéttel domolykózásra is tökéletesek, a nagyobb méretű tagok pedig akár a folyami harcsapergetés kiváló alternatívái. 

Anyaga kellően finom, vékony szálakból áll, létrehozva a megfelelő kör keresztmetszetet, melynek köszönhető részben a jó szakítószilárdság és nagyobb dobások elérhetősége. Külseje Teflon bevonatot kapott, vízzel nem szívja meg magát, plusz felülete így kopásállóbb, akadós terepen is megállja a helyét.

A zsinór teljesen nyúlásmentes, így a pergetés mellett, a vékonyabb méretei feederes horgászatokhoz is alternatívát nyújtanak, a teljes kontakt miatt, minden víz alatti reakiót jelezni fog a rezgőspicc.

Tapasztalattól függetlenül, minden pergető és egyéb módszert használó horgász részére ajánlott termék, akik szeretik a teljes kapcsolatot műcsalijukkal vagy egyéb bevetett készségükkel elérni.

A WIZARD BRAID SÖTÉTSZÜRKE FONOTT ZSINÓR 0,25 135M 19,25KG kiváló minőségű horgászzsinór, amely minden horgász számára megfelelő választás lehet. A zsinór színe sötétszürke, ami lehetővé teszi, hogy a zsinór ne legyen túl feltűnő a vízben, így könnyebben tudunk halakat fogni.

A zsinór anyaga nagyon erős és strapabíró, ami lehetővé teszi, hogy bármilyen halat biztonságosan fogjunk meg. A zsinór átmérője 0,25 mm, ami elegendő vastagság ahhoz, hogy akár nagyobb halakat is könnyedén megfogjunk.

A zsinór hossza 135 méter, ami elegendő ahhoz, hogy több alkalommal is használhassuk, és ne kelljen folyamatosan cserélnünk a zsinórt. A zsinór terhelhetősége 19,25 kg, ami elegendő ahhoz, hogy akár nagyobb halakat is biztonságosan megfogjunk.

A zsinór fonott kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyen és pontosan dobhassunk, valamint hogy ne csavarodjon össze a zsinór használata során. A zsinór nagyon sima felületű, ami megakadályozza a csomók kialakulását, és lehetővé teszi, hogy könnyedén kezeljük a zsinórt.

Összességében a WIZARD BRAID SÖTÉTSZÜRKE FONOTT ZSINÓR 0,25 135M 19,25KG egy kiváló minőségű horgászzsinór, amely minden horgász számára ajánlott. A zsinór nagyon erős, strapabíró, és lehetővé teszi, hogy könnyedén és hatékonyan halakat fogjunk meg. A zsinór fonott kialakítása és sima felülete pedig biztosítja, hogy a zsinór ne csavarodjon össze, és hogy könnyen kezelhessük a zsinórt. Ez a termék minden olyan horgász számára ajánlott, aki megbízható és hatékony zsinórt szeretne használni a horgászat során.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák