WIZARD BRAID SÖTÉTSZÜRKE FONOTT ZSINÓR 0,3 135M 23,85KG

Külső raktáron
Cikkszám: EF-30920-030
Gyártó: WIZARD
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,3
Zsinór hossza: 135 m

5290 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30920-030
Átmérő: 0.30 mm
Hossz: 135 m
Szín: Sötétszürke
Szakítószilárdság: 23,85 kg

Wizard Braid fonott zsinór

Az Energo Team Wizard szériájában, a rablóhalas, azon belül is a pergető horgászat kedvelői találhatják meg maximálisan a számításaikat.

A pergető horgászatnak rengeteg vállfaja létezik, az UL sügerezéstől, a harcsázásig, ami színes méretskálájú zsinórt kíván. Erre tökéletes megoldás a Wizard fonott zsinórja.

A kisebb méretek egy fluorocarbon előtéttel domolykózásra is tökéletesek, a nagyobb méretű tagok pedig akár a folyami harcsapergetés kiváló alternatívái. 

Anyaga kellően finom, vékony szálakból áll, létrehozva a megfelelő kör keresztmetszetet, melynek köszönhető részben a jó szakítószilárdság és nagyobb dobások elérhetősége. Külseje Teflon bevonatot kapott, vízzel nem szívja meg magát, plusz felülete így kopásállóbb, akadós terepen is megállja a helyét.

A zsinór teljesen nyúlásmentes, így a pergetés mellett, a vékonyabb méretei feederes horgászatokhoz is alternatívát nyújtanak, a teljes kontakt miatt, minden víz alatti reakiót jelezni fog a rezgőspicc.

Tapasztalattól függetlenül, minden pergető és egyéb módszert használó horgász részére ajánlott termék, akik szeretik a teljes kapcsolatot műcsalijukkal vagy egyéb bevetett készségükkel elérni.

A WIZARD BRAID SÖTÉTSZÜRKE FONOTT ZSINÓR 0,3 135M 23,85KG egy kiváló minőségű horgászzsinór, amely a horgászok számára készült. Ez a zsinór a legmodernebb technológiával készült, hogy biztosítsa a felhasználók számára a legjobb horgászélményt.

Az 135 méter hosszú zsinór 0,3 mm átmérőjű, és 23,85 kg terhelhetőséggel rendelkezik. A sötétszürke színű fonott zsinór különleges textúrájának köszönhetően nagyon erős, és kiváló kopásállósággal rendelkezik. A zsinór anyaga magas minőségű, így biztos lehet benne, hogy a zsinór hosszú élettartammal rendelkezik.

Az előnyök között az első a zsinór erőssége, ami azt jelenti, hogy nagyon nehéz megszakítani, így nagyobb halakat is foghatunk vele. A zsinór textúrája kiváló kopásállóságot biztosít, így hosszú távon is használható. A zsinór színe sötétszürke, ami megakadályozza a halak elképzelését a felületen, így könnyebben elcsábíthatók.

A WIZARD BRAID SÖTÉTSZÜRKE FONOTT ZSINÓR 0,3 135M 23,85KG kiválóan alkalmas mindenféle horgászatra, beleértve az édesvízi és a sós vizet is. A zsinór tökéletesen alkalmas a csukák, pontyok, amurok és más halak horgászatára. A zsinór hossza elegendő ahhoz, hogy több alkalommal használja, és mivel nagyon erős, nem kell aggódnia az esetleges megszakítás miatt.

A zsinór nagyon könnyen használható, és könnyen kezelhető. A fonott zsinór széles körben elterjedt a horgászok körében, mert nagyon erős és kiváló kopásállósággal rendelkezik. A fonott zsinórok előnye az is, hogy a halak kevésbé észreveszik őket, így könnyebben elcsábíthatók.

Összességében a WIZARD BRAID SÖTÉTSZÜRKE FONOTT ZSINÓR 0,3 135M 23,85KG egy kiváló minőségű horgászzsinór, amelyet a legmodernebb technológiával készítettek. Ez a zsinór kiváló erősséggel és kopásállósággal rendelkezik, így hosszú élettartammal rendelkezik. A zsinór nagyon könnyen használható, és kiválóan alkalmas mindenféle horgászatra. Ha megbízható és erős zsinórra van szüksége, akkor a WIZARD BRAID SÖTÉTSZÜRKE FONOTT ZSINÓR 0,3 135M 23,85KG a legjobb választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák