BOKOR FULL CONTACT-8 BRAID 0,10MM 135M fonott zsinór

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30990-010
Gyártó: BOKOR
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,1
Zsinór hossza: 135 m

6990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30990-010
Átmérő: 0,10 mm
Hossz: 135 m
Szín: Sárga
Szakítószilárdság: 5,00 kg

Bokor Full Contact 8Braid fonott zsinór

A Full Contact nyolc erős alkotó szálat tömör, kör lakú keresztmetszetben egyesít.

A fokozott elvárásoknak is megfelelő pergető zsinór a kihívásokra nagy ellenálló képességgel, hosszú élettartammal, kitűnő tulajdonságokkal válaszol.

Súrlódásmentességét teflonbevonat segíti, futása az orsón, a gyűrűkben csendes, gubancmentes.

Magas szakítószilárdság, gyorsaság, jó köthetőség jellemzi. Nedvszívó képessége alacsony, a pergető horgász számára jól érzékelhető színével segíti a finom, csak a zsinórt kitérítő kapások észlelését is.

A Full Contact valóban teljes kapcsolat a hallal, megbízható társunk a kapitális halakkal vívott harcokban is.

A BOKOR márkájú 'BOKOR FULL CONTACT-8 BRAID 0,10MM 135M fonott zsinór' a horgászok számára kiváló választás lehet, ha egy megbízható és hatékony zsinórra vágynak. Ez a zsinór egy magas minőségű fonott zsinórról van szó, amely számos előnnyel rendelkezik.

Először is, a BOKOR FULL CONTACT-8 BRAID 0,10MM 135M fonott zsinór nagyon erős és tartós. Ez azt jelenti, hogy akár nagyobb halakat is könnyedén meg lehet fogni ezzel a zsinórral, és a zsinór nem fog elszakadni vagy megsérülni. Emellett a zsinór is nagyon rugalmas, így az akadásokat és a rángatásokat is könnyedén elviseli.

Ezenkívül a BOKOR FULL CONTACT-8 BRAID 0,10MM 135M fonott zsinór nagyon finom és vékony, így a halak sokkal nehezebben veszik észre, hogy a zsinóron lógnak. Ez azt jelenti, hogy a horgászok sokkal nagyobb esélyt kapnak arra, hogy a halakat megfogják, anélkül hogy észrevennék a zsinórt, és így nem menekülnének el. Emellett a zsinór színe is nagyon természetes, így a halak még kevésbé fogják észrevenni.

A BOKOR FULL CONTACT-8 BRAID 0,10MM 135M fonott zsinór mérete is nagyon praktikus. A 135 méteres hosszúság lehetővé teszi a horgászok számára, hogy hosszabb távolságból is könnyedén meghorgásszanak, anélkül hogy aggódniuk kellene a zsinór elfogyása miatt. Emellett a 0,10 mm vastagság a zsinór nagyon finom és vékony, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyon precízen dobjanak.

Végül, de nem utolsósorban, a BOKOR FULL CONTACT-8 BRAID 0,10MM 135M fonott zsinór nagyon könnyen kezelhető. A zsinór nem csavarodik össze, ami a horgászok számára nagyon fontos, mert így könnyebben tudnak dobni és kezelni a zsinórt.

Összességében a BOKOR FULL CONTACT-8 BRAID 0,10MM 135M fonott zsinór egy nagyon hatékony és megbízható zsinór, amely nagyon sok előnnyel rendelkezik. Ha egy minőségi zsinórra van szükséged, amely könnyen kezelhető és tartós, akkor a BOKOR FULL CONTACT-8 BRAID 0,10MM 135M fonott zsinór egy remek választás lehet az Ön számára.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák