BOKOR FULL CONTACT-8 BRAID 0,20MM 135M fonott zsinór

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30990-020
Gyártó: BOKOR
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,2
Zsinór hossza: 135 m

7190 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30990-020
Átmérő: 0,20 mm
Hossz: 135 m
Szín: Sárga
Szakítószilárdság: 15,4 kg
Bokor Full Contact 8Braid fonott zsinór

A Full Contact nyolc erős alkotó szálat tömör, kör lakú keresztmetszetben egyesít.

A fokozott elvárásoknak is megfelelő pergető zsinór a kihívásokra nagy ellenálló képességgel, hosszú élettartammal, kitűnő tulajdonságokkal válaszol.

Súrlódásmentességét teflonbevonat segíti, futása az orsón, a gyűrűkben csendes, gubancmentes.

Magas szakítószilárdság, gyorsaság, jó köthetőség jellemzi. Nedvszívó képessége alacsony, a pergető horgász számára jól érzékelhető színével segíti a finom, csak a zsinórt kitérítő kapások észlelését is.

A Full Contact valóban teljes kapcsolat a hallal, megbízható társunk a kapitális halakkal vívott harcokban is.

A BOKOR márka a horgászokat végigkíséri a horgászat örömeiben és nehézségeiben. A BOKOR FULL CONTACT-8 BRAID 0,20MM 135M fonott zsinór a horgászok tökéletes társa, amelynek előnyei minden horgászat során érvényesülnek.

A BOKOR FULL CONTACT-8 BRAID 0,20MM 135M fonott zsinór kiváló minőségű alapanyagokból készült, amelyek tartósságot és erőt biztosítanak. A fonott zsinór 8-szálas kialakítása tökéletesen alkalmas a nehéz halak elleni küzdelemre, hiszen a fonott zsinór rendkívül erős és rugalmas.

A BOKOR FULL CONTACT-8 BRAID 0,20MM 135M fonott zsinór kiválóan alkalmas mind a tengeri, mind a folyami horgászatra. A fonott zsinór extra vékony kialakítása lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyobb távolságból horgásszanak, miközben a zsinór magas kopásállósága biztosítja, hogy a horgászat során a zsinór ne szakadjon el.

Ezen felül a BOKOR FULL CONTACT-8 BRAID 0,20MM 135M fonott zsinór kiválóan alkalmas a ponty horgászatra is. A fonott zsinór kiválóan átviheti a pontyokat a vízen, míg a zsinór nagy teherbírása biztosítja, hogy a halakat hatékonyan és biztonságosan lehessen kifogni.

A BOKOR FULL CONTACT-8 BRAID 0,20MM 135M fonott zsinór mérete 0,20 mm, ami egy ideális méret a különböző halak horgászatához. A fonott zsinór hossza 135 méter, amely elegendő mennyiség ahhoz, hogy a horgászok több horgászatot is elvégezhessenek anélkül, hogy aggódniuk kellene a zsinór fogyása miatt.

A BOKOR FULL CONTACT-8 BRAID 0,20MM 135M fonott zsinór minden horgász számára megfelelő választás, aki igényli a minőséget és a tartósságot. A zsinór magas kopásállósága és rugalmassága biztosítja, hogy a horgászat során a zsinór mindig megbízható legyen. A horgászok számára a BOKOR FULL CONTACT-8 BRAID 0,20MM 135M fonott zsinór egy olyan befektetés, amely hosszú távon fizetődik ki a horgászat örömeiben és sikereiben.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák