BOKOR FULL CONTACT-8 BRAID 0,22MM 135M fonott zsinór

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30990-022
Gyártó: BOKOR
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,22
Zsinór hossza: 135 m

7390 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30990-022
Átmérő: 0,22 mm
Hossz: 135 m
Szín: Sárga
Szakítószilárdság: 16,4 kg
Bokor Full Contact 8Braid fonott zsinór

A Full Contact nyolc erős alkotó szálat tömör, kör lakú keresztmetszetben egyesít.

A fokozott elvárásoknak is megfelelő pergető zsinór a kihívásokra nagy ellenálló képességgel, hosszú élettartammal, kitűnő tulajdonságokkal válaszol.

Súrlódásmentességét teflonbevonat segíti, futása az orsón, a gyűrűkben csendes, gubancmentes.

Magas szakítószilárdság, gyorsaság, jó köthetőség jellemzi. Nedvszívó képessége alacsony, a pergető horgász számára jól érzékelhető színével segíti a finom, csak a zsinórt kitérítő kapások észlelését is.

A Full Contact valóban teljes kapcsolat a hallal, megbízható társunk a kapitális halakkal vívott harcokban is.

Ha szereted a horgászatot és keresed a tökéletes zsinórt, akkor a BOKOR márkájú 'BOKOR FULL CONTACT-8 BRAID 0,22MM 135M fonott zsinór' neked való! Ez a kiváló minőségű fonott zsinór valódi áttörést jelent a horgászat világában, mivel olyan előnyöket kínál, amelyeket más zsinórok nem tudnak nyújtani.

Az első és legfontosabb előnye ennek a zsinórnak az, hogy kiváló minőségű anyagból készül. Ez a zsinór 8 szálból áll, amelyek nagy szilárdságot és tartósságot biztosítanak. Emellett a 0,22 mm vastag zsinór átmérője és a 135 méteres hossza azt jelenti, hogy ezzel a zsinórral könnyen és hatékonyan lehet horgászni a nagyobb halakat is.

A BOKOR márkájú 'BOKOR FULL CONTACT-8 BRAID 0,22MM 135M fonott zsinór' másik előnye az, hogy rendkívül érzékeny. Ez azt jelenti, hogy a zsinór nagyon jól reagál a halak mozgására, így a horgász könnyen észreveszi, ha valami történik a horog körül. Emellett a zsinór nagyon könnyen csúszik a vezetőgyűrűkön, így a horgász könnyedén és zökkenőmentesen dobhatja ki a csalit.

A BOKOR márkájú 'BOKOR FULL CONTACT-8 BRAID 0,22MM 135M fonott zsinór' további előnye az, hogy nagyon erős. Ez azt jelenti, hogy a zsinór könnyedén megbirkózik a nagyobb halakkal is, és nem fog elszakadni a horgászat közben. Emellett a zsinór nagyon jó kopásállósággal rendelkezik, így hosszú élettartamot biztosít.

A BOKOR márkájú 'BOKOR FULL CONTACT-8 BRAID 0,22MM 135M fonott zsinór' a horgászok számára készült, ezért kiemelkedő figyelmet kapott a könnyű használhatóság és a kényelem terén is. A zsinór rendkívül könnyű, így a horgász könnyen és kényelmesen tudja használni. Emellett a zsinór színe is nagyon jól látható, így a horgász könnyen követi a zsinórt, és könnyen észreveszi, ha valami történik a horog körül.

Összességében a BOKOR márkájú 'BOKOR FULL CONTACT-8 BRAID 0,22MM 135M fonott zsinór' egy olyan zsinór, amelyet minden horgásznak ajánlunk. Kiváló minőségű anyagból készül, nagyon érzékeny és erős, könnyű használni és kényelmes. Ha szereted a horgászatot és szeretnéd könnyebbé tenni a dolgodat, akkor ne habozz, válaszd a BOKOR márkájú 'BOKOR FULL CONTACT-8 BRAID 0,22MM 135M fonott zsinór'-t!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák