EXCALIBUR PIKE 8YARN BRAID 150M 0,14MM GREEN fonott zsinór

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30960-014
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,14
Zsinór hossza: 150 m

4490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
A Pike Braid egy 8 szálból fonot zsinór, azáltal felülete sokkal simább, ezt erősíti maga a Teflon bevonat, ami a Du Pont ellenőrzése alatt kerül a felületére.
Cikkszám: 30960-014
Átmérő: 0,14 mm
Szín: Zöld
Szakítószilárdság: 6,82 kg

A Pike Braid egy 8 szálból fonot zsinór, azáltal felülete sokkal simább, ezt erősíti maga a Teflon bevonat, ami a Du Pont ellenőrzése alatt kerül a felületére. Az egyéb tulajdonságait úgy alakították, hogy a csukahorgászat terén állja meg legjobban a helyét, ezért lapta ezt a speciális zöld színt. Vizet szinte egyáltalán nem vesz magába, ami manapság már alapkövetelmény egy magas minőségű zsinórnál.

Az EXCALIBUR PIKE 8YARN BRAID 150M 0,14MM GREEN fonott zsinór, amelyet a horgászoknak terveztek, minden horgászatot színesebbé és kihívást jelentőbbé tesz. A zsinór 8 fonott szálból áll, amelyek garantálják az erősséget és a tartósságot a horgászat során. A zsinór nagy sűrűségű, így könnyen dobható és azonnal észrevehető, ha valami megragad a horogon.

A zsinór hossza 150 méter, átmérője pedig 0,14 mm, ami azt jelenti, hogy a zsinór nagyon vékony, de mégis erős. A zsinór színe zöld, amely tökéletesen illeszkedik a vízhez, és nem riasztja el a halakat. A zsinór kiváló minőségű anyagból készült, amely hosszú élettartamot biztosít.

Az EXCALIBUR PIKE 8YARN BRAID fonott zsinórnak számos előnye van, amelyeket a horgászok nagyra értékelnek. Az egyik legfontosabb előnye a tartósság. A zsinór ellenáll az erős horgászatnak, a kopásnak és a víznek. A zsinór nem törik el, és nem szakad el könnyen, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a lehetséges halak elvesztése miatt.

Az EXCALIBUR PIKE 8YARN BRAID fonott zsinór nagyon jól működik a különböző horgászmódszerek esetében. Azok a horgászok, akik szeretik a csalizást, és az élő csalikat használják, értékelni fogják a zsinór érzékenységét és a finomabb érzékelést. Azok a horgászok, akik inkább a műcsalikat preferálják, értékelni fogják a zsinór erősségét és a könnyű dobhatóságot.

Az EXCALIBUR PIKE 8YARN BRAID fonott zsinór bármilyen típusú hal horgászatához alkalmazható. Az erős zsinór garantálja, hogy a horgászok sikeresen kifogják a nagyobb halakat is. A zsinór nagyon rugalmas és könnyen kezelhető, így a horgászok bármilyen típusú horgászmódszert alkalmazhatnak.

Összefoglalva, az EXCALIBUR PIKE 8YARN BRAID 150M 0,14MM GREEN fonott zsinór egy kiváló minőségű termék, amelyet a horgászoknak terveztek. A zsinór erős, tartós és sokoldalú, és kiválóan működik bármilyen típusú horgászmódszer esetében. A zsinór nagyon vékony, de mégis erős, így garantáltan sikeres lesz a halak kifogása. Ha te is szereted a horgászatot, ne habozz, próbáld ki az EXCALIBUR PIKE 8YARN BRAID fonott zsinórt, és élvezd az izgalmas horgászatot!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák