EXCALIBUR PIKE 8YARN BRAID 150M 0,18MM GREEN fonott zsinór

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30960-018
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,18
Zsinór hossza: 150 m

4990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
A Pike Braid egy 8 szálból fonot zsinór, azáltal felülete sokkal simább, ezt erősíti maga a Teflon bevonat, ami a Du Pont ellenőrzése alatt kerül a felületére.
Cikkszám: 30960-018
Átmérő: 0,18 mm
Hossz: 150 m
Szín: Zöld
Szakítószilárdság: 13,64 kg

A Pike Braid egy 8 szálból fonot zsinór, azáltal felülete sokkal simább, ezt erősíti maga a Teflon bevonat, ami a Du Pont ellenőrzése alatt kerül a felületére. Az egyéb tulajdonságait úgy alakították, hogy a csukahorgászat terén állja meg legjobban a helyét, ezért lapta ezt a speciális zöld színt. Vizet szinte egyáltalán nem vesz magába, ami manapság már alapkövetelmény egy magas minőségű zsinórnál.

Az EXCALIBUR PIKE 8YARN BRAID 150M 0,18MM GREEN fonott zsinór egy horgászok számára kifejlesztett kiváló minőségű termék. A zsinór kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült, így rendkívül tartós és ellenálló a különböző külső hatásokkal szemben.

A zsinór mérete 150 méter hosszú és 0,18 mm vastag, ami ideális méret a különböző horgásztechnikákhoz. A zsinór zöld színű, amely kiválóan alkalmazkodik a víz alatti környezethez, így kevésbé feltűnő a halak számára.

Az EXCALIBUR PIKE 8YARN BRAID 150M 0,18MM GREEN fonott zsinór kiválóan alkalmas a különböző horgásztechnikákhoz, például a csalizáshoz vagy a horgászathoz az élő csalikkal. A zsinór rendkívül erős és tartós, így akár a nagyobb halakat is megbízhatóan be lehet vele fogni.

A zsinór előnye, hogy rendkívül vékony és könnyű, így a horgászok nagyobb távolságból is könnyedén dobhatják ki a csalijukat. Emellett a zsinór kiválóan alkalmazkodik a különböző horgásztechnikákhoz, így a horgászok széles körű felhasználási lehetőségekkel rendelkeznek.

Az EXCALIBUR PIKE 8YARN BRAID 150M 0,18MM GREEN fonott zsinór kiváló minőségű, tartós és megbízható termék, amely a horgászok számára kínálja a legjobb minőséget és teljesítményt. Ha szeretnél egy olyan zsinórt, amelyet bármilyen körülmények között használhatsz, akkor az EXCALIBUR PIKE 8YARN BRAID 150M 0,18MM GREEN fonott zsinór a legjobb választás számodra. Vásárold meg még ma és tapasztald meg a kiváló minőség és teljesítmény által nyújtott előnyöket!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák