EXCALIBUR PIKE 8YARN BRAID 150M 0,20MM GREEN fonott zsinór

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30960-020
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,20
Zsinór hossza: 150 m

5490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
A Pike Braid egy 8 szálból fonot zsinór, azáltal felülete sokkal simább, ezt erősíti maga a Teflon bevonat, ami a Du Pont ellenőrzése alatt kerül a felületére.
Cikkszám: 30960-020
Átmérő: 0,20 mm
Szín: Zöld
Szakítószilárdság: 15,91 kg

A Pike Braid egy 8 szálból fonot zsinór, azáltal felülete sokkal simább, ezt erősíti maga a Teflon bevonat, ami a Du Pont ellenőrzése alatt kerül a felületére. Az egyéb tulajdonságait úgy alakították, hogy a csukahorgászat terén állja meg legjobban a helyét, ezért lapta ezt a speciális zöld színt. Vizet szinte egyáltalán nem vesz magába, ami manapság már alapkövetelmény egy magas minőségű zsinórnál.

Az EXCALIBUR PIKE 8YARN BRAID 150M 0,20MM GREEN fonott zsinór egy kiemelkedően magas minőségű termék, amelyet kifejezetten a horgászok számára terveztek. A fonott zsinór kiválóan alkalmas az édesvízi és a sós vízi horgászatra is, így bármilyen körülmények között biztonságosan használható.

A zsinór 150 méter hosszúságú és 0,20 mm átmérőjű, így kiválóan alkalmas a nagyobb halak fogására is. A zsinór erős és tartós, így bármilyen körülmények között megbízhatóan működik. A zsinór rendkívül ellenálló a kopásnak és az időjárási viszontagságoknak, így hosszú éveken át kiválóan szolgálja majd a horgászokat.

Az EXCALIBUR PIKE 8YARN BRAID 150M 0,20MM GREEN fonott zsinór különlegessége, hogy 8 szálból áll, így rendkívül erős és tartós. A zsinór rendkívül sima felületű, így nagyon könnyen csúszik a gyűrűkön, ami hosszabb dobásokat tesz lehetővé. Az EXCALIBUR PIKE 8YARN BRAID 150M 0,20MM GREEN fonott zsinór színének köszönhetően nagyon jól látható a vízben, így a horgászok könnyen követhetik a zsinór mozgását.

Az EXCALIBUR PIKE 8YARN BRAID 150M 0,20MM GREEN fonott zsinór nagyon könnyen kezelhető, így a kezdő horgászok is könnyen használhatják. A zsinór rendkívül rugalmas, így a halak mozgása során sem szakad el könnyen. A zsinór vastagsága és hossza lehetővé teszi, hogy a horgászok nagyobb távolságra dobjanak, ami nagyon fontos a nagyobb halak fogásához.

Az EXCALIBUR PIKE 8YARN BRAID 150M 0,20MM GREEN fonott zsinór a horgászok számára kiemelkedő választás, hiszen kiváló minősége és tartóssága miatt hosszú éveken át szolgál majd. A zsinór könnyű kezelhetősége és rugalmassága lehetővé teszi, hogy a horgászok bármilyen körülmények között megbízhatóan használják. Az EXCALIBUR PIKE 8YARN BRAID 150M 0,20MM GREEN fonott zsinór kiemelkedő előnye, hogy könnyen látható a vízben, így a horgászok könnyen követhetik a halak mozgását. A zsinór kiváló minősége és tartóssága miatt biztos lehet benne, hogy hosszú éveken át megbízhatóan fogja szolgálni a horgászokat.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák