EXCALIBUR PIKE 8YARN BRAID 150M 0,25MM GREEN fonott zsinór

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30960-025
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,25
Zsinór hossza: 150 m

5490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Excalibur Pike 8yarn Braid fonott zsinór - A Pike Braid egy 8 szálból fonot zsinór, azáltal felülete sokkal simább, ezt erősíti maga a Teflon bevonat, ami a Du Pont ellenőrzése alatt kerül a felületére.
Cikkszám: 30960-025
Átmérő: 0,25 mm
Hossz: 150 m
Szín: Zöld
Szakítószilárdság: 18,18 kg

Excalibur Pike 8yarn Braid fonott zsinór

A Pike Braid egy 8 szálból fonot zsinór, azáltal felülete sokkal simább, ezt erősíti maga a Teflon bevonat, ami a Du Pont ellenőrzése alatt kerül a felületére.

Az egyéb tulajdonságait úgy alakították, hogy a csukahorgászat terén állja meg legjobban a helyét, ezért lapta ezt a speciális zöld színt. Vizet szinte egyáltalán nem vesz magába, ami manapság már alapkövetelmény egy magas minőségű zsinórnál.

Az EXCALIBUR PIKE 8YARN BRAID 150M 0,25MM GREEN fonott zsinór egy igazán megbízható és tartós horgászzsinór, amelynek számos előnye van a horgászok számára. A zsinór mérete 150 méter, vastagsága pedig 0,25 mm, ami ideális a ponty- és csukahorgászathoz.

Az EXCALIBUR PIKE 8YARN BRAID 150M 0,25MM GREEN fonott zsinór kialakítása kiváló minőségű anyagok felhasználásával történt, így rendkívül tartós és megbízható. A zsinór 8 szálból áll, amelyek együtt garantálják a sima és erős horgászatot.

A fonott zsinór előnyei között szerepel a nagy teherbírása, ami azt jelenti, hogy könnyedén kezelheti nagyobb méretű halakat is. A zsinór rugalmassága segít a halak szájában is, így könnyedén kiemelheti őket a vízből.

Az EXCALIBUR PIKE 8YARN BRAID 150M 0,25MM GREEN fonott zsinór színének kiválasztása sem véletlenül történt. A zöld szín segít a zsinór eltűnésében a vízben, így a halak nem fognak megijedni tőle, és bizalmat szerezhet a horgászat során.

A zsinór előnyei közé tartozik még a csomózási képessége, amely segít a könnyű és gyors csomózásban. A zsinór sima felülete a dobás során is segít, így a horgászat még könnyebbé válik.

Az EXCALIBUR PIKE 8YARN BRAID 150M 0,25MM GREEN fonott zsinór a horgászok számára számos előnyt kínál. Tartós kialakítása, nagy teherbírása, rugalmassága, zöld színe és csomózási képessége mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az első pillanattól kezdve élvezhesse a horgászatot. Ha szeretne igazán megbízható és tartós horgászzsinórt, akkor az EXCALIBUR PIKE 8YARN BRAID 150M 0,25MM GREEN fonott zsinór a tökéletes választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák