KAMASAKI SUPER BRAID fonott zsinór 100m 0.14mm

Készleten
Cikkszám: EF-30905-014
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,14
Zsinór hossza: 100 m

1890 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30905-014
Átmérő: 0,14 mm
Hossz: 100 m
Szín: Szürke
Szakítószilárdság: 11,2 kg

Kamasaki Super Braid fonott zsinór

A fonott zsinórok előnyeit már sokféle forrásból ismerhetjük, azonban a Kamasaki Super Braid kapcsán mégis foglaljuk össze őket pár mondatban.
Azonos átmérő esetén, sokkal erősebbek, mint monofil rokonaik! Ez különösen jól jön olyan helyzetekben, ahol extra erőhatások érhetik a felszerelésünket. Gondolok itt akadós helyen történő pontyozásra. vagy harcsázásra.

Erősebbek, ezáltal vékonyabb zsinórokat is használhatunk. Ez olyan szituációban is jól jön, ahol nem fér fel megfelelő mennyiségű monofil az orsónk dobjára, de fonottal ez megoldható. Például harcsapergetésnél, de itt már a monofil vastagsága el is butítja csalivezetésünket.

A zsinór vékonysága nagyon jól jön távdobáskor, 0,10 mm-es fonott zsinórral nagyon könnyen és nagyon messzire dobhatunk például egy 0,25-ös monofilhoz képest.

Dobóelőkének is feltehetjük, mivel nagyon jól bírja a strapát. Még a sokszor megismételt, nagy erejű dobások sem károsítják oly mértékben, mint a monofil zsinórt. Ugyanez igaz akkor is, ha főzsinórnak szeretnénk feltenni. Legyen szó úszózásról vagy pergetésről, sokkal nagyobb élettartammal rendelkezik, mint egy hagyományos zsinór.

Apropó pergetés! A zsinórnak másik legfontosabb tulajdonsága, hogy minimális nyúlással rendelkezik. Ez azért fontos, mert közvetlen kapcsolatot tudunk létesíteni a műcsalival, érezzük minden rezdülését. Például gumihalas horgászatnál tudjuk, hogy egy köves aljzaton húzzuk végig, vagy éppen gallyas a meder, de tudjuk azt is, ha éppen egy törésen próbáltuk felhúzni műcsalinkat.

Számtalan előnye van egy ilyen fonott zsinórnak. És mindegyik abban segít minket, hogy minél könnyebben és egyszerűbben tudjuk meghorgászni a kívánt vízterületet és megfogni az elképzelt halat.

100 méteres kiszerelése igen praktikussá teszi ezt az általános fonott zsinórt, mert általában ennyi elég ahhoz, hogy végszerelékünket a kívánt helyre juttassuk és még a fárasztás során is legyen egy kis tartalék megfékezni a kirohanásokat.

A KAMASAKI Super Braid fonott zsinór egy igazán kiváló minőségű termék, amely minden horgász számára elengedhetetlen. A fonott zsinór egyre népszerűbb a horgászok körében, és ez a termék kiváló minőségű anyagokból készült, így biztosítja a maximális teljesítményt és tartósságot.

A zsinór hossza 100 méter, ami elegendő ahhoz, hogy a horgászok számára elegendő zsinórt biztosítson minden típusú halászathoz. Az 0,14 mm vastagságú zsinór kiválóan alkalmas a vékony halak, mint például a pisztráng vagy a sügér, fogásához, de használható a nagyobb halak, mint például a harcsa vagy a ponty, fogására is.

A KAMASAKI Super Braid fonott zsinór kiváló minőségű szálakból készült, amelyek nagy szakítószilárdsággal rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy a zsinór könnyen ellenáll a nagy nyomásnak és terhelésnek, amelyet a halak okoznak. A zsinór kiválóan működik a különböző típusú horgászati technikákhoz, beleértve a spinninget, a pergetést és az úszós horgászatot.

A KAMASAKI Super Braid fonott zsinór kiválóan alkalmazkodik az összes típusú horgászbotokhoz, így könnyen használható minden típusú horgászati körülmények között. A zsinór minden típusú orsóval is működik, így nincs szükség különleges felszerelésre a használatához.

A zsinór fonott kialakításának köszönhetően, a zsinór kevésbé nyúlik, mint a hagyományos monofil zsinórok. Ez azt jelenti, hogy a horgászok pontosabb dobásokat végezhetnek, és jobb érzékelhetőséget tapasztalhatnak a halak harapásakor.

A KAMASAKI Super Braid fonott zsinór kiváló minőségű termék, amely garantálja a maximális teljesítményt és tartósságot minden típusú horgászat során. Az igényes horgászok biztosak lehetnek abban, hogy ezzel a zsinórral a legjobb eredményeket érik el minden alkalommal. Ha szeretnél egy kiváló minőségű fonott zsinórt, amely hosszú élettartammal rendelkezik, akkor a KAMASAKI Super Braid fonott zsinór a legjobb választás a számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.76

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák