KAMASAKI SUPER BRAID fonott zsinór 100m 0.20mm

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30905-020
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,2
Zsinór hossza: 100 m

2100 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30905-020
Átmérő: 0,20 mm
Hossz: 100 m
Szín: Szürke
Szakítószilárdság: 16,4 kg

Kamasaki Super Braid fonott zsinór

A fonott zsinórok előnyeit már sokféle forrásból ismerhetjük, azonban a Kamasaki Super Braid kapcsán mégis foglaljuk össze őket pár mondatban.
Azonos átmérő esetén, sokkal erősebbek, mint monofil rokonaik! Ez különösen jól jön olyan helyzetekben, ahol extra erőhatások érhetik a felszerelésünket. Gondolok itt akadós helyen történő pontyozásra. vagy harcsázásra.

Erősebbek, ezáltal vékonyabb zsinórokat is használhatunk. Ez olyan szituációban is jól jön, ahol nem fér fel megfelelő mennyiségű monofil az orsónk dobjára, de fonottal ez megoldható. Például harcsapergetésnél, de itt már a monofil vastagsága el is butítja csalivezetésünket.

A zsinór vékonysága nagyon jól jön távdobáskor, 0,10 mm-es fonott zsinórral nagyon könnyen és nagyon messzire dobhatunk például egy 0,25-ös monofilhoz képest.

Dobóelőkének is feltehetjük, mivel nagyon jól bírja a strapát. Még a sokszor megismételt, nagy erejű dobások sem károsítják oly mértékben, mint a monofil zsinórt. Ugyanez igaz akkor is, ha főzsinórnak szeretnénk feltenni. Legyen szó úszózásról vagy pergetésről, sokkal nagyobb élettartammal rendelkezik, mint egy hagyományos zsinór.

Apropó pergetés! A zsinórnak másik legfontosabb tulajdonsága, hogy minimális nyúlással rendelkezik. Ez azért fontos, mert közvetlen kapcsolatot tudunk létesíteni a műcsalival, érezzük minden rezdülését. Például gumihalas horgászatnál tudjuk, hogy egy köves aljzaton húzzuk végig, vagy éppen gallyas a meder, de tudjuk azt is, ha éppen egy törésen próbáltuk felhúzni műcsalinkat.

Számtalan előnye van egy ilyen fonott zsinórnak. És mindegyik abban segít minket, hogy minél könnyebben és egyszerűbben tudjuk meghorgászni a kívánt vízterületet és megfogni az elképzelt halat.

100 méteres kiszerelése igen praktikussá teszi ezt az általános fonott zsinórt, mert általában ennyi elég ahhoz, hogy végszerelékünket a kívánt helyre juttassuk és még a fárasztás során is legyen egy kis tartalék megfékezni a kirohanásokat.

A KAMASAKI márkájú KAMASAKI SUPER BRAID fonott zsinór 100m 0.20mm egy kiváló minőségű és tartós zsinór, amely kiválóan alkalmas horgászatra. A fonott zsinór kiválóan alkalmas a halak megfogására, mivel nagyon erős és tartós, és lehetővé teszi, hogy a horgászok nagyobb halakat is fognak.

A KAMASAKI SUPER BRAID fonott zsinór 100m 0.20mm kiváló minőségű, és a legjobb anyagokból készült. A fonott zsinór tartós és erős, így biztosítja a horgászok számára a legjobb eredményeket. A zsinór megfelelő vastagsággal rendelkezik, hogy biztosítsa a megfelelő stabilitást és horgászati tapasztalatot.

A KAMASAKI SUPER BRAID fonott zsinór 100m 0.20mm kiválóan alkalmas a horgászat minden típusához, legyen az tavas vagy folyóvíz horgászat, illetve akár tengervízben is. A fonott zsinór nagyon könnyen csúszik a vízen, így a horgászok könnyen és hatékonyan tudnak halakat fogni.

A KAMASAKI SUPER BRAID fonott zsinór 100m 0.20mm nagyon könnyű, így a horgászok könnyen és kényelmesen tudják használni. A zsinór kiválóan alkalmas a horgászok számára, akik hosszabb időn át horgásznak, mivel nem fárasztja el a kezet.

A KAMASAKI SUPER BRAID fonott zsinór 100m 0.20mm hossza 100 méter, ami elegendő ahhoz, hogy a horgászok sok halat tudjanak fogni. A zsinór vastagsága 0,20mm, ami megfelelő ahhoz, hogy a horgászok hatékonyan tudjanak halakat fogni.

Összességében a KAMASAKI SUPER BRAID fonott zsinór 100m 0.20mm kiváló minőségű és erős zsinór, amely nagyon alkalmas a horgászat minden típusához. A zsinór könnyű és kényelmes használni, és lehetővé teszi a horgászok számára, hogy hatékonyan és eredményesen tudjanak halakat fogni. A KAMASAKI SUPER BRAID fonott zsinór 100m 0.20mm egy olyan termék, amelyet minden horgásznak ajánlunk, aki hatékonyan és eredményesen szeretne horgászni.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.79

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák