KAMASAKI SUPER BRAID fonott zsinór 100m 0.25mm

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30905-025
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,25
Zsinór hossza: 100 m

2290 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30905-025
Átmérő: 0,25 mm
Hossz: 100 m
Szín: Szürke
Szakítószilárdság: 21,3 kg

Kamasaki Super Braid fonott zsinór

A fonott zsinórok előnyeit már sokféle forrásból ismerhetjük, azonban a Kamasaki Super Braid kapcsán mégis foglaljuk össze őket pár mondatban.
Azonos átmérő esetén, sokkal erősebbek, mint monofil rokonaik! Ez különösen jól jön olyan helyzetekben, ahol extra erőhatások érhetik a felszerelésünket. Gondolok itt akadós helyen történő pontyozásra. vagy harcsázásra.

Erősebbek, ezáltal vékonyabb zsinórokat is használhatunk. Ez olyan szituációban is jól jön, ahol nem fér fel megfelelő mennyiségű monofil az orsónk dobjára, de fonottal ez megoldható. Például harcsapergetésnél, de itt már a monofil vastagsága el is butítja csalivezetésünket.

A zsinór vékonysága nagyon jól jön távdobáskor, 0,10 mm-es fonott zsinórral nagyon könnyen és nagyon messzire dobhatunk például egy 0,25-ös monofilhoz képest.

Dobóelőkének is feltehetjük, mivel nagyon jól bírja a strapát. Még a sokszor megismételt, nagy erejű dobások sem károsítják oly mértékben, mint a monofil zsinórt. Ugyanez igaz akkor is, ha főzsinórnak szeretnénk feltenni. Legyen szó úszózásról vagy pergetésről, sokkal nagyobb élettartammal rendelkezik, mint egy hagyományos zsinór.

Apropó pergetés! A zsinórnak másik legfontosabb tulajdonsága, hogy minimális nyúlással rendelkezik. Ez azért fontos, mert közvetlen kapcsolatot tudunk létesíteni a műcsalival, érezzük minden rezdülését. Például gumihalas horgászatnál tudjuk, hogy egy köves aljzaton húzzuk végig, vagy éppen gallyas a meder, de tudjuk azt is, ha éppen egy törésen próbáltuk felhúzni műcsalinkat.

Számtalan előnye van egy ilyen fonott zsinórnak. És mindegyik abban segít minket, hogy minél könnyebben és egyszerűbben tudjuk meghorgászni a kívánt vízterületet és megfogni az elképzelt halat.

100 méteres kiszerelése igen praktikussá teszi ezt az általános fonott zsinórt, mert általában ennyi elég ahhoz, hogy végszerelékünket a kívánt helyre juttassuk és még a fárasztás során is legyen egy kis tartalék megfékezni a kirohanásokat.

A KAMASAKI SUPER BRAID fonott zsinór egy valódi ékkő a horgászfelszerelésedben, amely maximális teljesítményt és tartósságot biztosít. Ez a 100 méter hosszú fonott zsinór rendkívül erős és tartós, így az intenzív használat során is kitart. A 0,25 mm-es átmérője tökéletesen alkalmas a kisebb halak fogásához, miközben megbízható védelmet nyújt a horgászbotodnak.

A KAMASAKI SUPER BRAID fonott zsinór kiváló minőségű anyagokból készül. Az elasztikus, poliészter szálak fonása nagy szakértelemmel és precizitással történik, ami garantálja az optimális erőt és tartósságot. Ez a zsinór kiválóan ellenáll az időjárás viszontagságainak és a vízben lévő káros anyagoknak, így akár hosszú távon is használhatod.

A KAMASAKI SUPER BRAID fonott zsinór rendkívül csúszós felületű, ami lehetővé teszi az érzékenyebb halak fogását. A zsinór finom textúrája és sima felülete megakadályozza az összegabalyodást és a csomók kialakulását, így a horgászat során nem kell aggódnod a zsinór bonyolódása miatt.

A KAMASAKI SUPER BRAID fonott zsinór könnyű és kompakt, így kényelmesen kezelhető. Az 100 méteres hosszúsága ideális a közepes méretű halak fogásához, és több mint elegendő a hosszabb horgászatokhoz is. A zsinór hosszúsága és vastagsága lehetővé teszi a távoli dobásokat is, így könnyen elérheted a nehezen megközelíthető területeket.

Végül, de nem utolsósorban a KAMASAKI SUPER BRAID fonott zsinór megfelel a legmagasabb minőségi szabványoknak, így garantáltan elégedett leszel az eredménnyel. Ez a zsinór kiváló választás mindenféle horgászatra, legyen szó állóvízi vagy folyóvízi horgászatról, és biztosan megbízható társaddá válik a vízen.

Összefoglalva, a KAMASAKI SUPER BRAID fonott zsinór 100m 0.25mm kiváló választás a horgászok számára, akik maximális teljesítményre és tartósságra vágynak. A zsinór erős és tartós, sima felületű, könnyű kezelni és megfelel a legmagasabb minőségi szabványoknak. Ha szeretnél egy megbízható, szép és hatékony zsinórt, akkor a KAMASAKI SUPER BRAID fonott zsinór a te választásod!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.53

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák