KAMASAKI SUPER BRAID fonott zsinór 100m 0.45mm

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30905-045
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,45
Zsinór hossza: 100 m

2590 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30905-045
Átmérő: 0,45 mm
Hossz: 100 m
Szín: Szürke
Szakítószilárdság: 40,1 kg

Kamasaki Super Braid fonott zsinór

A fonott zsinórok előnyeit már sokféle forrásból ismerhetjük, azonban a Kamasaki Super Braid kapcsán mégis foglaljuk össze őket pár mondatban.
Azonos átmérő esetén, sokkal erősebbek, mint monofil rokonaik! Ez különösen jól jön olyan helyzetekben, ahol extra erőhatások érhetik a felszerelésünket. Gondolok itt akadós helyen történő pontyozásra. vagy harcsázásra.

Erősebbek, ezáltal vékonyabb zsinórokat is használhatunk. Ez olyan szituációban is jól jön, ahol nem fér fel megfelelő mennyiségű monofil az orsónk dobjára, de fonottal ez megoldható. Például harcsapergetésnél, de itt már a monofil vastagsága el is butítja csalivezetésünket.

A zsinór vékonysága nagyon jól jön távdobáskor, 0,10 mm-es fonott zsinórral nagyon könnyen és nagyon messzire dobhatunk például egy 0,25-ös monofilhoz képest.

Dobóelőkének is feltehetjük, mivel nagyon jól bírja a strapát. Még a sokszor megismételt, nagy erejű dobások sem károsítják oly mértékben, mint a monofil zsinórt. Ugyanez igaz akkor is, ha főzsinórnak szeretnénk feltenni. Legyen szó úszózásról vagy pergetésről, sokkal nagyobb élettartammal rendelkezik, mint egy hagyományos zsinór.

Apropó pergetés! A zsinórnak másik legfontosabb tulajdonsága, hogy minimális nyúlással rendelkezik. Ez azért fontos, mert közvetlen kapcsolatot tudunk létesíteni a műcsalival, érezzük minden rezdülését. Például gumihalas horgászatnál tudjuk, hogy egy köves aljzaton húzzuk végig, vagy éppen gallyas a meder, de tudjuk azt is, ha éppen egy törésen próbáltuk felhúzni műcsalinkat.

Számtalan előnye van egy ilyen fonott zsinórnak. És mindegyik abban segít minket, hogy minél könnyebben és egyszerűbben tudjuk meghorgászni a kívánt vízterületet és megfogni az elképzelt halat.

100 méteres kiszerelése igen praktikussá teszi ezt az általános fonott zsinórt, mert általában ennyi elég ahhoz, hogy végszerelékünket a kívánt helyre juttassuk és még a fárasztás során is legyen egy kis tartalék megfékezni a kirohanásokat.

A horgászat egy olyan tevékenység, amelyben a megfelelő felszerelésre mindig nagy szükség van. A KAMASAKI márkájú 'KAMASAKI SUPER BRAID fonott zsinór 100m 0.45mm' terméke azonban minden horgász álma lehet. Ez a zsinór egy rendkívül tartós és megbízható minőségű termék, amely megfelel az összes horgászati kihívásnak.

A KAMASAKI SUPER BRAID fonott zsinór kizárólag a legjobb minőségű anyagokból készül, amelyek megfelelnek a legmagasabb minőségi szabványoknak. Ez a zsinór rendkívül tartós és ellenálló, így garantáltan nem fog megsérülni a horgászat során. A zsinór mérete 100m hosszú és 0,45mm vastag, így elegendő mennyiségű zsinórral rendelkezik ahhoz, hogy hosszabb ideig horgásszon.

A KAMASAKI SUPER BRAID fonott zsinór nagyon könnyű és rugalmas, így lehetővé teszi a nagyobb halak könnyedebb és hatékonyabb megfogását. Az erős fonott szerkezetnek köszönhetően a zsinór rendkívül ellenálló a környezeti hatásoknak, például az UV sugárzásnak és az időjárási viszonyoknak.

Ez a zsinór rendkívül könnyen használható, így ideális választás azoknak a horgászoknak, akik szeretnek könnyen és hatékonyan horgászni. A KAMASAKI SUPER BRAID fonott zsinór könnyen csomózható, így nem kell aggódnia a horgásznak az összetört vagy szétcsúszott csomók miatt.

A KAMASAKI SUPER BRAID fonott zsinór egy olyan termék, amely megfelel minden horgászati kihívásnak. Ez a zsinór kiváló minőségű, nagyon tartós és ellenálló, így garantáltan nem fog csalódást okozni a horgászoknak. A zsinór mérete 100m hosszú és 0,45mm vastag, így elegendő mennyiségű zsinórral rendelkezik ahhoz, hogy hosszabb ideig horgásszon. Ha tehát egy megbízható és tartós zsinórt keres, akkor a KAMASAKI SUPER BRAID fonott zsinór a legjobb választás!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák