ZSINÓR L&K MICRO BRAID 150M 0,04MM YELLOW fonott zsinór

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30965-004
Gyártó: L&K
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,04
Zsinór hossza: 150 m
2990 Ft 3990 Ft

25% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
L&K Micro Braid fonott zsinór - Az L&K Zander Micro Braid legvékonyabb típusaival a legérzékenyebb pergetőbotunkat szolgálhatjuk ki a pisztráng, a domolykó, a balin és a süllő célzott horgászatánál.
Cikkszám: 30965-004
Átmérő: 0,04 mm
Hossz: 150 m
Szín: Fluo sárga
Szakítószilárdság: 2,73 kg

L&K Micro Braid fonott zsinór

A régóta várt, csúcsminőséget képviselő L&K fonott zsinór továbbfejlesztett változata megérkezett. Az L&K Zander 3Yarn Braid legvékonyabb típusaival a legérzékenyebb pergetőbotunkat szolgálhatjuk ki a pisztráng, a domolykó, a balin és a süllő célzott horgászatánál. Az új eljárásnak köszönhetően még sűrűbb szerkezetű, még korszerűbb, s ezáltal nagyobb pontossággal végzett fonási eljárással tökéletes keresztmetszettel rendelkező zsinór született.

A Micro Braid-nek hála mostantól olyan szituációkban is használhatunk fonott zsinórt, melyeknél korábban ezt elképzelni sem hittük volna: apró wobbleres domolykózásnál, pisztrángok megfogásánál.

A horgászat az egyik legnépszerűbb időtöltés a világon, és a L&K márkájú 'ZSINÓR L&K MICRO BRAID 150M 0,04MM YELLOW fonott zsinór' tökéletes választás minden horgász számára. Ez a zsinór kiváló minőségű fonott zsinór, amelyet a legjobb anyagokból készítettek, így biztosítja a tartósságot, a megbízhatóságot és a magas szintű teljesítményt minden horgász kaland során.

A 'ZSINÓR L&K MICRO BRAID 150M 0,04MM YELLOW fonott zsinór' egy 150 méteres hosszúságú zsinór, amely 0,04 mm vastagságú. Ez a vastagság tökéletes a könnyű horgászatokhoz, és biztosítja, hogy a zsinór ne legyen túl nehéz, ami megkönnyíti a horgászatot. A zsinór sárga színe nagyon élénk és könnyen látható, így a horgász könnyen követheti a halak mozgását, és reagálhat a megfelelő időben.

Az L&K fonott zsinórt magas minőségű poliészterből készítik, amely a tartósság és a megbízhatóság biztosítása érdekében erősített polimer szálakból áll. Ez a kiváló minőségű anyag megakadályozza a zsinór elszakadását, és biztosítja a magas szintű teljesítményt minden horgászat során. A zsinór rendkívül sima felületű, így kevésbé hajlamos a csomók kialakulására, és garantálja a zökkenőmentes horgászatot.

Az L&K fonott zsinór könnyű és kényelmes használatot biztosít, így a horgászat során nem fárad el a keze. A zsinór magas szakítószilárdsággal rendelkezik, így a horgász kényelmesen és biztonságosan horgászhat a nagyobb halakat is. A zsinór nagyon rugalmas, így a horgász könnyen és gyorsan reagálhat a halak mozgására.

Az L&K fonott zsinór minden horgász számára ajánlott, aki a megbízhatóságot, a tartósságot és a magas szintű teljesítményt keresi. A zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, így garantált a hosszú élettartam. A zsinór könnyű és kényelmes használatot biztosít, és magas szintű teljesítményt nyújt minden horgászat során.

Összefoglalva, az L&K márkájú 'ZSINÓR L&K MICRO BRAID 150M 0,04MM YELLOW fonott zsinór' az egyik legjobb választás minden horgász számára. Ez a zsinór kiváló minőségű, tartós, megbízható, és magas szintű teljesítményt nyújt minden horgászat során. A zsinór könnyű és kényelmes használatot biztosít, és garantáltan hosszú élettartamú. Ha egy jó minőségű fonott zsinórra van szükséged, akkor az L&K fonott zsinór az a termék, amit keresel.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák