FONOTT ZSINÓR L&K MICRO BRAID 150M 0,10MM YELLOW

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30965-010
Gyártó: L&K
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,10
Zsinór hossza: 150 m

3990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
L&K Micro Braid fonott zsinór - Az L&K Zander Micro Braid legvékonyabb típusaival a legérzékenyebb pergetőbotunkat szolgálhatjuk ki a pisztráng, a domolykó, a balin és a süllő célzott horgászatánál.
Cikkszám: 30965-010
Átmérő: 0,10 mm
Hossz: 150 m
Szín: Fluo sárga
Szakítószilárdság: 5,45 kg

L&K Micro Braid fonott zsinór

A régóta várt, csúcsminőséget képviselő L&K fonott zsinór továbbfejlesztett változata megérkezett. Az L&K Zander 3Yarn Braid legvékonyabb típusaival a legérzékenyebb pergetőbotunkat szolgálhatjuk ki a pisztráng, a domolykó, a balin és a süllő célzott horgászatánál. Az új eljárásnak köszönhetően még sűrűbb szerkezetű, még korszerűbb, s ezáltal nagyobb pontossággal végzett fonási eljárással tökéletes keresztmetszettel rendelkező zsinór született.

A Micro Braid-nek hála mostantól olyan szituációkban is használhatunk fonott zsinórt, melyeknél korábban ezt elképzelni sem hittük volna: apró wobbleres domolykózásnál, pisztrángok megfogásánál.

A horgászat egy olyan hobbi, amely sok embernek ad nyugalmat és kikapcsolódást a mindennapokban. Azonban, hogy a horgászat valóban sikeres legyen, fontos a megfelelő felszerelés használata, amelynek egyik fontos eleme a megfelelő minőségű zsinór. Az L&K márkájú 'FONOTT ZSINÓR L&K MICRO BRAID 150M 0,10MM YELLOW' termék egy olyan fonott zsinór, amely magas minőségű és megbízható, így segít abban, hogy a horgászat élménye még jobb legyen.

Ez a fonott zsinór 150 méter hosszú és 0,10 mm vastagságú. Ez egy ideális méret, amely lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig használja a zsinórt, és könnyen kezelhető legyen. A zsinór színe sárga, amely könnyen látható a vízben, így segít a horgásznak abban, hogy könnyebben kövesse a hal mozgását és reagáljon a kapásra.

Az L&K márkájú 'FONOTT ZSINÓR L&K MICRO BRAID 150M 0,10MM YELLOW' termék előnyei közé tartozik az alacsony nyúlás, ami azt jelenti, hogy a zsinór nem nyúlik meg annyira, mint más zsinórok, így könnyebben lehet érzékelni a halakat, amelyek a horogra akasztódnak. Ezenkívül, a zsinór rendkívül erős és kopásálló, így nem kell aggódnia azon, hogy a zsinóra szükség lesz-e cserére.

Az L&K márkájú 'FONOTT ZSINÓR L&K MICRO BRAID 150M 0,10MM YELLOW' zsinór könnyen kezelhető és ideális a horgászok számára, akik szeretnék javítani a horgászati tapasztalataikat. A zsinór könnyen csomózható és könnyen használható, így a horgászoknak nem kell aggódniuk azon, hogy időt vesz igénybe a zsinór csomózása. Ezenkívül, az L&K márkájú 'FONOTT ZSINÓR L&K MICRO BRAID 150M 0,10MM YELLOW' zsinór ideális a különböző típusú horgászatra, beleértve az édesvízi, tengeri és süllőhorgászatot.

Az L&K márkájú 'FONOTT ZSINÓR L&K MICRO BRAID 150M 0,10MM YELLOW' zsinór egy olyan termék, amely magas minőségű és megbízható. A zsinór könnyen használható és ideális a különböző típusú horgászatra. A zsinór alacsony nyúlása, erős és kopásálló, így ideális a horgász számára, aki szeretné javítani a horgászati tapasztalatait. A termék a horgászok számára készült, és minden horgász számára ajánlott, aki szeretné javítani a horgászati élményét.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák