FONOTT ZSINÓR L&K MICRO BRAID 150M 0,12MM YELLOW

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30965-012
Gyártó: L&K
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,12
Zsinór hossza: 150 m

3990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
L&K Micro Braid fonott zsinór - Az L&K Zander Micro Braid legvékonyabb típusaival a legérzékenyebb pergetőbotunkat szolgálhatjuk ki a pisztráng, a domolykó, a balin és a süllő célzott horgászatánál.
Cikkszám: 30965-012
Átmérő: 0,12 mm
Hossz: 150 m
Szín: Fluo sárga
Szakítószilárdság: 6,82 kg

L&K Micro Braid fonott zsinór

A régóta várt, csúcsminőséget képviselő L&K fonott zsinór továbbfejlesztett változata megérkezett. Az L&K Zander 3Yarn Braid legvékonyabb típusaival a legérzékenyebb pergetőbotunkat szolgálhatjuk ki a pisztráng, a domolykó, a balin és a süllő célzott horgászatánál. Az új eljárásnak köszönhetően még sűrűbb szerkezetű, még korszerűbb, s ezáltal nagyobb pontossággal végzett fonási eljárással tökéletes keresztmetszettel rendelkező zsinór született.

A Micro Braid-nek hála mostantól olyan szituációkban is használhatunk fonott zsinórt, melyeknél korábban ezt elképzelni sem hittük volna: apró wobbleres domolykózásnál, pisztrángok megfogásánál.

A L&K márkájú 'FONOTT ZSINÓR L&K MICRO BRAID 150M 0,12MM YELLOW' kiváló minőségű fonott zsinór, amely a horgászok számára készült. Ez a zsinór tökéletesen alkalmas a halak fogására, és számos előnnyel rendelkezik, amelyeket érdemes figyelembe venni.

A zsinór hossza 150 méter, és vastagsága 0,12 mm. Ez a méret tökéletesen megfelel a horgászok igényeinek, akik szeretnék biztosítani a megfelelő tapadást, hogy a halak ne szakítsák ki a zsinórt. A zsinór sárga színű, így könnyen látható a vízben.

Az L&K Micro Braid zsinór rendkívül erős és tartós. A fonásnak köszönhetően a zsinór szinte elnyújthatatlan, és nem nyúlik ki a vízben. Ez azt jelenti, hogy a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a zsinór nem fog tönkremenni a horgászat közben, és nem fog megsérülni a halak harcának során.

A zsinór nagyon finom, ami azt jelenti, hogy a horgászok érzékenyek lesznek a halak harcára, és könnyen észreveszik, ha egy hal megragadja a csalit. Ez lehetővé teszi a horgászok számára, hogy időben megragadják a lehetőséget, és sikeresen kifogják a halat.

Az L&K Micro Braid zsinór könnyen kezelhető, és nem csomósodik össze. Ez azt jelenti, hogy a horgászok könnyedén csomózhatják és oldhatják a zsinórt, és nem kell aggódniuk az összekuszálódás miatt.

Összességében az L&K Micro Braid zsinórt erősen ajánljuk minden horgásznak, aki megbízható és tartós zsinórt keres. A zsinór finom és könnyen kezelhető, és számos előnnyel rendelkezik, amelyek segítenek a halak sikeres fogásában. Ha szeretnél kipróbálni egy minőségi fonott zsinórt, akkor az L&K Micro Braid zsinór a tökéletes választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák