BENZAR MONO LEADER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR 0,16MM

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30594-016
Gyártó: BENZAR MIX
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,16
Zsinór hossza: 10 m

690 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Benzár Mono Leader monofil előkezsinór - A Mono Leader prémium minőségű monofil előkezsinór is ezt a szortimentet bővíti, mely anyagának köszönhetően, vízbe érkezés után szinte láthatatlan, teljesen transzparens kivitel. Extra lágysága révén, a legkisebb tagjai tökéletesen megfelelnek a legfinomabb úszós horgok megkötéséhez is egaránt, a széria magasabb átmérőjű tagjaiban pedig a feederhorgászok találják meg számításaikat.
Cikkszám: 30594-016
Átmérő: 0,16 mm
Hossz: 10 m
Szín: Víztiszta
Szakítószilárdság: 4,8 kg

Benzár Mono Leader monofil előkezsinór

A Benzár széria tagjai kiváló minőségű termékeket vonultatnak fel, megoldást adva a békéshalas horgászok minden igényére.

A Mono Leader prémium minőségű monofil előkezsinór is ezt a szortimentet bővíti, mely anyagának köszönhetően, vízbe érkezés után szinte láthatatlan, teljesen transzparens kivitel.

Extra lágysága révén, a legkisebb tagjai tökéletesen megfelelnek a legfinomabb úszós horgok megkötéséhez is egyaránt, a széria magasabb átmérőjű tagjaiban pedig a feederhorgászok találják meg számításaikat.

Jó csomótűrési mutatók és kopásállósági rezisztancia jellemzi.

Hétköznapi és versenyhorgászatokra is javasolt termék, 10 méteres kiszerelése igény szerint, akár a hosszúelőkés módszerhez is kellő mennyiségű előke elkészítését garantálja.

A BENZAR MONO LEADER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR 0,16MM egy kiváló minőségű horgászzsinór, amelyet a BENZAR MIX márkájú vállalat készített. Ez a zsinór kifejezetten az előke zsinórok közé tartozik, és olyan horgászok számára készült, akik a halakat kíméletesen akarják kifogni.

A BENZAR MONO LEADER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR 0,16MM rendkívül erős és tartós, ami lehetővé teszi, hogy a horgászok könnyedén dolgozzanak vele. Ez a zsinór nagyon vékony (0,16 mm), így a halak nem nagyon lehetnek tisztában vele, és nem fogják elriasztani őket. Az előke zsinór kialakítása lehetővé teszi a könnyű vezetést a vízben, így a horgászok hatékonyan tudják irányítani a csalit.

A BENZAR MONO LEADER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR 0,16MM hossza 50 méter, ami elegendő a horgászok számára a különböző halak fogásához. Az előke zsinór színe átlátszó, így a halak nem fogják észrevenni, és nem fognak elijeszteni vele.

Ez az előke zsinór kiválóan alkalmas az élő csalik, például a kis halak, a csigák vagy az édesvízi rákok használatához. A horgászok könnyedén rögzíthetik ezeket a csalikat az előke zsinórra, és hatékonyan tudják őket használni a halak kifogására.

A BENZAR MONO LEADER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR 0,16MM rendkívül rugalmas, és könnyen alkalmazkodik a különböző horgászati ​​körülményekhez. Ez a zsinór alkalmas a halak kifogására a folyókban, tavakban és tengerparti vizekben is.

Összességében a BENZAR MONO LEADER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR 0,16MM egy fantasztikus termék, amely megkönnyíti a horgászok dolgát. A zsinór kiváló minősége és tartóssága garantálja, hogy a horgászok hosszú időn keresztül élvezhetik a halászatot, és sikeresen tudják kifogni a különböző halakat.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák