BENZAR MONO LEADER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR 0,20MM

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30594-020
Gyártó: BENZAR MIX
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,20
Zsinór hossza: 10 m

690 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Benzár Mono Leader monofil előkezsinór - A Mono Leader prémium minőségű monofil előkezsinór is ezt a szortimentet bővíti, mely anyagának köszönhetően, vízbe érkezés után szinte láthatatlan, teljesen transzparens kivitel. Extra lágysága révén, a legkisebb tagjai tökéletesen megfelelnek a legfinomabb úszós horgok megkötéséhez is egaránt, a széria magasabb átmérőjű tagjaiban pedig a feederhorgászok találják meg számításaikat.
Cikkszám: 30594-020
Átmérő: 0,20 mm
Hossz: 10 m
Szín: Víztiszta
Szakítószilárdság: 7,3 kg

Benzár Mono Leader monofil előkezsinór

A Benzár széria tagjai kiváló minőségű termékeket vonultatnak fel, megoldást adva a békéshalas horgászok minden igényére.

A Mono Leader prémium minőségű monofil előkezsinór is ezt a szortimentet bővíti, mely anyagának köszönhetően, vízbe érkezés után szinte láthatatlan, teljesen transzparens kivitel.

Extra lágysága révén, a legkisebb tagjai tökéletesen megfelelnek a legfinomabb úszós horgok megkötéséhez is egyaránt, a széria magasabb átmérőjű tagjaiban pedig a feederhorgászok találják meg számításaikat.

Jó csomótűrési mutatók és kopásállósági rezisztancia jellemzi.

Hétköznapi és versenyhorgászatokra is javasolt termék, 10 méteres kiszerelése igény szerint, akár a hosszúelőkés módszerhez is kellő mennyiségű előke elkészítését garantálja.

A BENZAR MIX márkájú 'BENZAR MONO LEADER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR 0,20MM' kiváló minőségű zsinór, amely a horgászok legjobb barátja lehet. Ez a monofil előke zsinór rendkívül tartós és megbízható, így biztos lehet benne, hogy nem fogja elhagyni Önt akkor sem, amikor a legnagyobb halakat próbálja kifogni.

A BENZAR MONO LEADER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR 0,20MM kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek kiválóan ellenállnak a kopásnak és a szakadásnak. Ez a zsinór kiválóan alkalmas minden típusú horgászatra, beleértve a folyó- és tóhorgászatot is.

A BENZAR MONO LEADER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR 0,20MM megbízható és rugalmas, így könnyen kezelhető. Ezt a zsinórt kiválóan lehet használni az összes horgásztechnika esetében, beleértve az élő csalizást, a műcsalizást és az etetést is.

A BENZAR MONO LEADER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR 0,20MM nagyon vékony, így könnyen átfuthat a hal száján, de ugyanakkor elég erős ahhoz, hogy megbirkózzon a legnagyobb halakkal is. Ez a zsinór kiválóan alkalmas minden típusú horgászatra, beleértve a pontyhorgászatot, az apróhal horgászatot és a ragadozóhal horgászatot is.

A BENZAR MONO LEADER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR 0,20MM különleges jellemzői közé tartozik a magas UV-ellenállóság, amely megakadályozza a zsinór elszíneződését és meghosszabbítja annak élettartamát. Ez a zsinór nagyon könnyen kezelhető és könnyen rögzíthető a horgászbotokra.

A BENZAR MONO LEADER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR 0,20MM mérete 200 méter, ami elegendő a hosszabb horgászutakhoz is. A 0,20 mm vastagság tökéletesen megfelel a legtöbb horgászathoz, így biztos lehet benne, hogy a BENZAR MONO LEADER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR 0,20MM egy olyan termék, amelyet érdemes megfontolni, ha minőségi zsinórra van szüksége.

Összességében a BENZAR MONO LEADER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR 0,20MM egy fantasztikus minőségű zsinór, amely megfelel minden típusú horgászathoz. Tartós, megbízható és nagyon könnyen kezelhető, így biztos lehet benne, hogy ez a zsinór segíti Önt a nagy halak kifogásában. Ha Ön minőségi zsinórra van szüksége, akkor a BENZAR MONO LEADER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR 0,20MM a tökéletes választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák