CRALUSSO BRUTAL MONOFIL ELŐKE ZSINÓR (50 M) 0,08 MM

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-33902-008
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,08
Zsinór hossza: 50 m

1680 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
"A legerősebb monofil horgász damil, amit valaha próbáltam!" /Králik Károly/
Cikkszám: 33902-008
Átmérő: 0,08 mm
Hossz: 50 m
Szakítószilárdság: 1,04 kg

"A legerősebb monofil horgász damil, amit valaha próbáltam!" /Králik Károly/
Mint a neve is utal rá egyedülálló erősségű előke zsinór. A verseny horgászok igényeit is figyelembe véve, ezt a damilt úgy tervezték, hogy alacsony fénytörési mutatóval rendelkezzen, ezért a vízben a halak számára nehezen észrevehető. Japánban a legmodernebb gyártástechnológiával és anyagok felhasználásával készül. A fluoro karbon damilokhoz hasonlóan, az átlagosnál kissé merevebb, ezért kisebb a gubancolódás lehetősége. Feeder horgászathoz különösen ajánlott! Tipp! Sok esetben előfordulhat, hogy a különlegesen erős BRUTAL damilunk erősebb, mint az 1-2 mérettel (0,02-0,04mm) vastagabb főzsinórunk! Ezért érdemes egy-két gyakorlati próbát végezni, amikor is a két damilt összekötünk és meggyőződünk erejükről, melyik is szakad el hamarabb. Akkor lesz optimális a szerelékük, ha a hal fárasztásánál, vagy a horgász felszerelésünk beakadásnál az előke zsinórunk szakad le, nem a teljes szerelék a főzsinórral.

A CRALUSSO Brutal monofil előke zsinór egy igazán kiváló minőségű termék, amelyet a legjobb horgászoknak ajánlunk. Ez a zsinór rendkívül erős és tartós, amely lehetővé teszi, hogy mindenféle horgászati kalandban magabiztosan használjuk. Az előke zsinór 50 méter hosszú és 0,08 mm vastagságú, amely tökéletesen megfelel a legtöbb horgászati kihívásnak.

Ez a zsinór nagyszerűen használható mind a tengeri, mind a édesvízi horgászatban. Az előke zsinór rendkívül sokoldalú, így alkalmas mind az úszós, mind a fenekező horgászatra. A CRALUSSO Brutal monofil előke zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a zsinór tartósságát és hosszú élettartamát.

Az előke zsinór magas kopásállósággal rendelkezik, így kiválóan alkalmazható a nagyobb halak fogásához. Az előke zsinór rendkívül sima felületű, amely minimalizálja a vízellenállást, és lehetővé teszi a zsinór gyorsabb és könnyebb áramlását a vízben, így lehetővé teszi a horgászok számára, hogy észrevétlenül közelítsék meg a halakat.

A CRALUSSO Brutal monofil előke zsinór nagyon rugalmas, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyon finom és érzékeny horgászbotokkal dolgozzanak. Az előke zsinór nagyon könnyű, így nem terheli meg a horgászbotot, és könnyen lehet vele dolgozni.

Összességében a CRALUSSO Brutal monofil előke zsinór egy kiváló minőségű termék, amely megfelel a legmagasabb horgászati elvárásoknak. Rendkívül erős, tartós, rugalmas és könnyű, így minden horgász számára ideális választás. Ha igazán minőségi és megbízható előke zsinórra van szüksége, akkor a CRALUSSO Brutal monofil előke zsinór a legjobb választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák