CRALUSSO BRUTAL MONOFIL ELŐKE ZSINÓR (50 M) 0,12 MM

Külső raktáron
Cikkszám: EF-33902-120
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,12
Zsinór hossza: 50 m

2100 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33902-120
Átmérő: 0,12 mm
Hossz: 50 m
Szín: Transzparens
Szakítószilárdság: 2,42 kg

Cralusso Brutál előkezsinór

"A legerősebb monofil horgász damil, amit valaha próbáltam!" /Králik Károly/

Mint a neve is utal rá egyedülálló erősségű előke zsinór.

A verseny horgászok igényeit is figyelembe véve, ezt a damilt úgy tervezték, hogy alacsony fénytörési mutatóval rendelkezzen, ezért a vízben a halak számára nehezen észrevehető.

Japánban a legmodernebb gyártástechnológiával és anyagok felhasználásával készül. A fluoro karbon damilokhoz hasonlóan, az átlagosnál kissé merevebb, ezért kisebb a gubancolódás lehetősége. Feeder horgászathoz különösen ajánlott! Tipp! Sok esetben előfordulhat, hogy a különlegesen erős BRUTAL damilunk erősebb, mint az 1-2 mérettel (0,02-0,04mm) vastagabb főzsinórunk!

Ezért érdemes egy-két gyakorlati próbát végezni, amikor is a két damilt összekötünk és meggyőződünk erejükről, melyik is szakad el hamarabb.

Akkor lesz optimális a szerelékük, ha a hal fárasztásánál, vagy a horgász felszerelésünk beakadásnál az előke zsinórunk szakad le, nem a teljes szerelék a főzsinórral.

A CRALUSSO Brutal Monofil előke zsinór a horgászok legjobb barátja, ha igazán erős és tartós előkét keresnek. Ez a 50 méter hosszú, 0,12 mm vastagságú zsinór kiváló minőségű, és számos előnyt kínál a horgászok számára.

Az első és talán legfontosabb előnye ennek a zsinórnak a tartóssága. A Brutal Monofil előke zsinór készült speciális poliamid anyagból, amely rendkívül ellenálló és tartós. Ez azt jelenti, hogy a horgászok sokáig élvezhetik a zsinór előnyeit, anélkül hogy aggódniuk kellene a törések vagy a szakadások miatt.

Ezen kívül a CRALUSSO Brutal Monofil előke zsinór nagyon könnyen csomózható, így a horgászoknak nem kell sok időt tölteniük azzal, hogy megfelelően összekapcsolják az előkéjüket. A zsinór nagyon sima felülettel rendelkezik, így a csomók egyszerűen csúsznak rajta, és nem szorulnak be.

A CRALUSSO Brutal Monofil előke zsinór mérete tökéletes azoknak a horgászoknak, akik kisebb halakat keresnek. A 0,12 mm vastagságú zsinór könnyen megbirkózik a kisebb halakkal, és még mindig elég erős ahhoz, hogy megbirkózzon a nagyobb és erősebb halakkal is.

A zsinór színe is előnyös lehet a horgászok számára. A Brutal Monofil előke zsinór áttetsző színű, így a halak nem fognak észrevenni, és nem fognak elijeszteni tőle. Ez különösen fontos lehet, ha a horgász egy nagyon óvatos halat próbál megszerezni.

Összességében a CRALUSSO Brutal Monofil előke zsinór egy kiváló minőségű termék, amely számos előnyt kínál a horgászok számára. A tartós anyagból készült zsinór könnyen csomózható, és elég erős ahhoz, hogy megbirkózzon a kisebb és nagyobb halakkal is. A zsinór áttetsző színű, így a halak nem fognak észrevenni, és nem fognak elijeszteni tőle. Ha egy erős és tartós előkét keresel, akkor a CRALUSSO Brutal Monofil előke zsinór tökéletes választás lehet számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák