CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR Prestige (50m) 0,25

Külső raktáron
Cikkszám: EF-33901-205
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,25
Zsinór hossza: 50 m

1820 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33901-205
Átmérő: 0,25 mm
Hossz: 50 m
A Cralusso Prestige zsinórok gyártása során a legmagasabb minőségi irányelvet vették alapul. Ennek megfelelően a legfejlettebb technológia mellett, első osztályú alapanyagok felhasználásával készült el ez a minőségi termék. Így a zsinór a legmagasabb, versenyszintű horgászigényeket is tökéletesen kielégíti. A magas szakítótószilárdságnak és kopásállóságnak, az extra lágy anyagnak és a feltüntetett értékkel megegyező, valós átmérőnek köszönhetően a Cralusso Prestige Hooklenght zsinór a hétköznapi és a versenyhorgászatok alkalmával is tökéletes választás. Színe áttetsző és rendkívül erős, kimagasló csomótűrő képességgel rendelkezik.

A CRALUSSO márkájú MONOFIL ELŐKE ZSINÓR Prestige (50m) 0,25 egy kiváló minőségű horgászzsinór, amely minden horgász számára szükséges. Ez a zsinór a CRALUSSO cég legjobb minőségű termékei közé tartozik, és biztosítja a horgászat során a tökéletes eredményeket. A zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósak és ellenállnak a különféle horgászat során előforduló körülményeknek.

Az előke zsinór mérete 0,25 mm, ami azt jelenti, hogy a zsinór vastagsága nagyon megfelelő a közepes és nagy halak horgászatához. Az előke zsinór hossza pedig 50 méter, ami elegendő ahhoz, hogy több alkalommal használhassuk a zsinórt. Az előke zsinór színe átlátszó, így a halak nem veszik észre a zsinórt, és nem fognak megijedni tőle.

Az előke zsinór Prestige neve azért lett választva, mert a termék valóban nagyon magas minőségű. A zsinór rendkívül tartós, így hosszú ideig használható anélkül, hogy elveszítené az erejét vagy az ellenállását. Az előke zsinór kiválóan alkalmas a pontyhorgászatra, de használható más halfajok horgászatához is.

Az előke zsinór előnyei közé tartozik a magas tűrőképesség, az ellenálló képesség a különféle horgászati ​​körülményekkel szemben, a kiváló csomózhatóság és az egyszerű használat. A zsinór könnyen csomózható, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a csomók megbomlásával kapcsolatban.

A CRALUSSO márkájú MONOFIL ELŐKE ZSINÓR Prestige (50m) 0,25 egy nagyszerű választás minden horgásznak, aki minőségi zsinórt keres. A zsinór megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek, és biztosítja, hogy a horgászok minden alkalommal sikeresen fogják meg a halakat. Ha olyan zsinórra van szükséged, amely kiváló minőségű, tartós, ellenálló és könnyen használható, akkor a CRALUSSO márkájú MONOFIL ELŐKE ZSINÓR Prestige (50m) 0,25 a legjobb választás számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák