CRALUSSO MONOFIL ELŐKEZSINÓR PRESTIGE 0.088MM 50M

Külső raktáron
Cikkszám: EF-33901-088
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,088
Zsinór hossza: 50 m

1820 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33901-088
Átmérő: 0,088 mm
Hossz: 50 m
Szakítószilárdság: 2,61 lb
A Cralusso Prestige zsinórok gyártása során a legmagasabb minőségi irányelvet vették alapul. Ennek megfelelően a legfejlettebb technológia mellett, első osztályú alapanyagok felhasználásával készült el ez a minőségi termék. Így a zsinór a legmagasabb, versenyszintű horgászigényeket is tökéletesen kielégíti. A magas szakítótószilárdságnak és kopásállóságnak, az extra lágy anyagnak és a feltüntetett értékkel megegyező, valós átmérőnek köszönhetően a Cralusso Prestige Hooklenght zsinór a hétköznapi és a versenyhorgászatok alkalmával is tökéletes választás. Színe áttetsző és rendkívül erős, kimagasló csomótűrő képességgel rendelkezik.

A horgászat számos kihívással jár, és a megfelelő felszerelés kiválasztása kulcsfontosságú a sikerhez. A CRALUSSO márkájú 'CRALUSSO MONOFIL ELŐKEZSINÓR PRESTIGE 0.088MM 50M' segítségével könnyedén megbirkózhatsz a különböző körülményekkel, és maximális élvezetet nyújthatsz a horgászat során.

A CRALUSSO MONOFIL ELŐKEZSINÓR PRESTIGE 0.088MM 50M kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a tartósságot és a megbízhatóságot. Az előkezsinór kifejezetten a horgászatot kedvelők számára készült, akik szeretnék, hogy a csalijukat a lehető legjobban prezentálják a vízben.

Az előkezsinór vastagsága 0,088 mm, ami ideális azokhoz a helyzetekhez, amikor a halak rendkívül óvatosak és érzékenyek. Ennek a vastagságnak köszönhetően az előkezsinór rendkívül finom és könnyű, így a halak nem fognak gyanakodni a csalira.

Az előkezsinór hossza 50 méter, ami elegendő ahhoz, hogy akár több alkalommal is használhasd. A hosszú előkezsinór lehetővé teszi, hogy messzebbre dobhass, és hogy a halakat nagyobb távolságból is elkapd.

A CRALUSSO MONOFIL ELŐKEZSINÓR PRESTIGE 0.088MM 50M nagyon könnyen kezelhető, ami segít abban, hogy a horgászat során maximális fókuszod legyen a halakra. Az előkezsinór rugalmas, így könnyen alkalmazkodik a különböző körülményekhez, és lehetővé teszi, hogy az általad választott technikát maximálisan kihasználd.

Az előkezsinór kiválóan ellenáll a kopásnak és a törésnek, így hosszú ideig használhatod anélkül, hogy aggódnod kellene a meghibásodás miatt. A CRALUSSO MONOFIL ELŐKEZSINÓR PRESTIGE 0.088MM 50M egy olyan termék, amelyet bátran ajánlunk a halakat kedvelőknek, akik szeretnék, hogy a horgászat során maximális élményt nyújtsanak maguknak.

A CRALUSSO MONOFIL ELŐKEZSINÓR PRESTIGE 0.088MM 50M egy kiváló minőségű előkezsinór, amely garantálja a tartósságot és a megbízhatóságot a horgászat során. A termék előnyei közé tartozik a vastagsága, a hossza, a könnyű kezelhetősége és a kopásállósága. Ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék, hogy a horgászat során a lehető legjobb eredményt érjék el.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák