CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR PRESTIGE 0,102MM 50M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-33901-102
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,102
Zsinór hossza: 50 m

1610 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33901-102
Átmérő: 0,102 mm
Hossz: 50 m
A Cralusso Prestige zsinórok gyártása során a legmagasabb minőségi irányelvet vették alapul. Ennek megfelelően a legfejlettebb technológia mellett, első osztályú alapanyagok felhasználásával készült el ez a minőségi termék. Így a zsinór a legmagasabb, versenyszintű horgászigényeket is tökéletesen kielégíti. A magas szakítótószilárdságnak és kopásállóságnak, az extra lágy anyagnak és a feltüntetett értékkel megegyező, valós átmérőnek köszönhetően a Cralusso Prestige Hooklenght zsinór a hétköznapi és a versenyhorgászatok alkalmával is tökéletes választás. Színe áttetsző és rendkívül erős, kimagasló csomótűrő képességgel rendelkezik.

A CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR PRESTIGE 0,102MM 50M egy olyan termék, amely a horgászat szerelmeseinek készült, akik igényesek a minőségre és az eredményességre. Ez a zsinór előke kiváló minőségű, tartós és megbízható, így biztos lehet benne, hogy nem fogja cserben hagyni Önt a legfontosabb pillanatokban sem.

Az előke zsinór anyaga rendkívül ellenálló, így könnyedén megbirkózik a legnehezebb körülményekkel is, legyen az akár a vad folyóvíz, vagy a tó fenekén található kavicsok és egyéb akadályok. A 0,102 mm vastagságú Prestige előke zsinór 50 méter hosszúságban kapható, így elegendő ahhoz, hogy több alkalommal is használhassa, anélkül hogy aggódnia kellene, hogy elfogy.

A CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR PRESTIGE 0,102MM 50M rendkívül rugalmas, és kiválóan alkalmazkodik a különböző helyzetekhez és körülményekhez. Az előke zsinór átlátszó színe nemcsak esztétikus, de a vízben is alig látható, így a halak nem fognak gyanakodni, és könnyebben becsaphatók lesznek. Ezzel a zsinórral könnyedén elérheti az álomhalát, akár a parton, akár a vízben állva.

A CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR PRESTIGE 0,102MM 50M a legjobb választás mindazok számára, akik szeretnék növelni a sikeres horgászat esélyeit. A minőségi előke zsinór biztosítja, hogy a horog a legjobb helyen fogja a halat, és hogy a halak ne tudják kiszakítani magukat. Emellett a rugalmassága miatt nem törik el olyan könnyen, és hosszabb ideig kitart, így nem kell időnként cserélni, ami rengeteg időt és pénzt takarít meg.

Összességében, ha Ön olyan horgász, aki szeretne minőségi és megbízható eszközöket használni, akkor a CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR PRESTIGE 0,102MM 50M a legjobb választás. A termék tökéletes méretben kapható, amely lehetővé teszi, hogy könnyen használhassa, és a halakat is könnyedén becsaphassa. Ne habozzon, vásárolja meg a CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR PRESTIGE 0,102MM 50M terméket még ma, és élvezze a horgászat izgalmait!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák