CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR PRESTIGE 0,123MM 50M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-33901-123
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,12
Zsinór hossza: 50 m

1820 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33901-123
Átmérő: 0,123 mm
Hossz: 50 m
A Cralusso Prestige zsinórok gyártása során a legmagasabb minőségi irányelvet vették alapul. Ennek megfelelően a legfejlettebb technológia mellett, első osztályú alapanyagok felhasználásával készült el ez a minőségi termék. Így a zsinór a legmagasabb, versenyszintű horgászigényeket is tökéletesen kielégíti. A magas szakítótószilárdságnak és kopásállóságnak, az extra lágy anyagnak és a feltüntetett értékkel megegyező, valós átmérőnek köszönhetően a Cralusso Prestige Hooklenght zsinór a hétköznapi és a versenyhorgászatok alkalmával is tökéletes választás. Színe áttetsző és rendkívül erős, kimagasló csomótűrő képességgel rendelkezik.

A CRALUSSO márkájú 'CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR PRESTIGE 0,123MM 50M' egy kiváló minőségű, megbízható és tartós előke zsinór, amely biztosítja a horgászok számára a legjobb teljesítményt és eredményeket a vízen. A termék előnyei között szerepel a kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósak és ellenállnak a víz és a külső hatások ellen. Az előke zsinór nagyon vékony, mindössze 0,123 mm vastag, ami kiválóan alkalmas finomabb horgászathoz, ahol a halak érzékenyek a nagyobb vonalakra.

A CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR PRESTIGE 0,123MM 50M tökéletes azok számára, akik igénylik a kiváló minőséget és a megbízhatóságot, valamint azok számára, akik szeretnék a horgászatukat javítani és növelni a sikeres halászatuk esélyeit. Az előke zsinór kiválóan alkalmazható a legkülönfélébb halakhoz, beleértve a sügér, a ponty, a keszeg és a harcsa fajtákat.

Az előke zsinór 50 méter hosszú, ami elegendő ahhoz, hogy több alkalommal is használhassuk azt, és biztosítja, hogy mindig legyen elegendő zsinórunk a horgászat során. A termék tökéletesen illeszkedik a CRALUSSO márka többi termékéhez, így könnyen kombinálható a meglévő felszerelésünkkel.

A CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR PRESTIGE 0,123MM 50M előnyei közé tartozik a magas szakítószilárdság, amely lehetővé teszi, hogy a horgászok nagyobb halakat is fogjanak, anélkül hogy aggódnának a zsinór szakadása miatt. Az előke zsinór nagyon könnyű és vékony, így minimális vízellenállást biztosít, amely lehetővé teszi, hogy a horog és az etetőanyag a lehető legtermészetesebb módon mozogjon a vízben.

Összefoglalva, a CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR PRESTIGE 0,123MM 50M egy kiváló minőségű, tartós és megbízható előke zsinór, amely tökéletesen alkalmas a finomabb horgászathoz és kiválóan alkalmazható a legkülönfélébb halakhoz. A termék magas szakítószilárdsága és kényelmes használata garantálja, hogy a horgászok mindig a legjobb eredményeket érjék el a vízen. Ha szeretnéd javítani a horgászatodat, és növelni a sikeres halászat esélyeit, akkor a CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR PRESTIGE 0,123MM 50M a tökéletes választás számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák