CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR PRESTIGE 0,143MM 50M

Készleten
Cikkszám: EF-33901-143
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,143
Zsinór hossza: 50 m

1820 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33901-143
Átmérő: 0,143 mm
Hossz: 50 m
A Cralusso Prestige zsinórok gyártása során a legmagasabb minőségi irányelvet vették alapul. Ennek megfelelően a legfejlettebb technológia mellett, első osztályú alapanyagok felhasználásával készült el ez a minőségi termék. Így a zsinór a legmagasabb, versenyszintű horgászigényeket is tökéletesen kielégíti. A magas szakítótószilárdságnak és kopásállóságnak, az extra lágy anyagnak és a feltüntetett értékkel megegyező, valós átmérőnek köszönhetően a Cralusso Prestige Hooklenght zsinór a hétköznapi és a versenyhorgászatok alkalmával is tökéletes választás. Színe áttetsző és rendkívül erős, kimagasló csomótűrő képességgel rendelkezik.

A CRALUSSO márka által készített 'CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR PRESTIGE 0,143MM 50M' termék olyan horgászok számára készült, akik a legjobb minőséget keresik. Ezzel a zsinórral minden korábbinál pontosabb és hatékonyabb lehet a horgászatod.

A Prestige előke zsinór 50 méter hosszúságú és 0,143 mm vastagságú. Ez a méret tökéletesen megfelel a legtöbb halfaj horgászatához, és garantálja, hogy a zsinór ne legyen túl vastag vagy túl vékony. Ez az ideális vastagság biztosítja a tökéletesen egyenes, sima felületet, amely könnyen csúszik át a gyűrűkön és a boton.

Ez a zsinór nagyon erős és tartós, így a hosszú távú használat során sem kell aggódnod a szakadás miatt. Az erős szerkezetnek köszönhetően a zsinór ellenáll a környezeti hatásoknak, például a napfénynek és a víznek, így horgászhelyzettől függetlenül biztosítja a maximális teljesítményt.

A CRALUSSO zsinórjai egyedülálló technológiával készülnek, amely biztosítja a tökéletesen sima felületet, így nincs súrlódás a gyűrűkön vagy a boton. Ez azt eredményezi, hogy a zsinór könnyen csúszik át a boton és a gyűrűkön, így a horgászat során optimális távolságra dobhatod a csalit.

Ez a zsinór könnyen kezelhető és nagyon rugalmas. A rugalmas zsinór lehetővé teszi, hogy a halakat biztonságosan és hatékonyan kifogd, és a kezelhetősége miatt könnyedén beállíthatod a horgászatodat a saját igényeid szerint.

A CRALUSSO termékek minősége és megbízhatósága világszerte ismert. A 'CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR PRESTIGE 0,143MM 50M' termék kiváló minőségű anyagokból készült, és a legújabb technológiákat használja a tökéletes teljesítmény biztosítása érdekében.

Ha még nem próbáltad a CRALUSSO termékeit, akkor ezt a zsinórt mindenképpen ki kell próbálnod. A CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR PRESTIGE 0,143MM 50M' termékkel garantáltan hatékonyabb és eredményesebb lesz a horgászatod.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák