CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR PRESTIGE 0,160MM 50M

Külső raktáron
Cikkszám: EF-33901-160
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,16
Zsinór hossza: 50 m

1820 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33901-160
Átmérő: 0,160 mm
Hossz: 50 m
A Cralusso Prestige zsinórok gyártása során a legmagasabb minőségi irányelvet vették alapul. Ennek megfelelően a legfejlettebb technológia mellett, első osztályú alapanyagok felhasználásával készült el ez a minőségi termék. Így a zsinór a legmagasabb, versenyszintű horgászigényeket is tökéletesen kielégíti. A magas szakítótószilárdságnak és kopásállóságnak, az extra lágy anyagnak és a feltüntetett értékkel megegyező, valós átmérőnek köszönhetően a Cralusso Prestige Hooklenght zsinór a hétköznapi és a versenyhorgászatok alkalmával is tökéletes választás. Színe áttetsző és rendkívül erős, kimagasló csomótűrő képességgel rendelkezik.

A horgászat egy olyan tevékenység, amely az idő múlásával egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Azonban a legtöbb horgász tudja, hogy a sikeres horgászathoz szükséges minőségi felszerelés használata. A CRALUSSO márkájú 'CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR PRESTIGE 0,160MM 50M' termék egy olyan minőségi előke, amely megkönnyíti a horgászatot és növeli az esélyeket a sikeres zsákmányra.

A CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR PRESTIGE 0,160MM 50M kiváló minőségű monofilament zsinór, amely kiválóan alkalmas az előke szerelékekhez. A zsinór vastagsága 0,160 mm, és 50 méter hosszúságú. Ez a kényelmes méret lehetővé teszi, hogy bármilyen horgászatra felkészüljünk, és a horgászat során ne kelljen aggódnunk a zsinórok elfogyása miatt.

A CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR PRESTIGE 0,160MM 50M termék előnyei között szerepel, hogy kiváló rugalmassággal rendelkezik, amely lehetővé teszi a precíz dobást, valamint a halak biztonságos kifogását. A zsinór anyaga nagyon tartós, és ellenáll az időjárás viszontagságainak, így hosszú élettartamra számíthatunk vele. A zsinór színe átlátszó, így a halak nehezebben látják, ezáltal növelve az esélyeinket a sikeres zsákmányra.

A CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR PRESTIGE 0,160MM 50M termék előnye, hogy könnyen használható és egyszerűen kezelhető. A zsinórt egyszerűen rögzíthetjük az előke szerelékhez, és már készen is állunk a horgászatra. A zsinór nagyon könnyű, így a horgász nem fog fáradni, ha hosszabb ideig tartó horgászatra indul.

A CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR PRESTIGE 0,160MM 50M termék kiváló minősége és tulajdonságai miatt a legtöbb horgász számára ajánlott. Az ára megfizethető, és az ár-érték aránya igen kedvező. Ha minőségi előke zsinórra van szükséged, amely megkönnyíti a horgászatot és növeli az esélyeidet a sikeres zsákmányra, akkor a CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR PRESTIGE 0,160MM 50M a legjobb választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák