CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR PRESTIGE 0,178MM 50M

Külső raktáron
Cikkszám: EF-33901-178
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,18
Zsinór hossza: 50 m

1820 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33901-178
Átmérő: 0,178 mm
Hossz: 50 m
A Cralusso Prestige zsinórok gyártása során a legmagasabb minőségi irányelvet vették alapul. Ennek megfelelően a legfejlettebb technológia mellett, első osztályú alapanyagok felhasználásával készült el ez a minőségi termék. Így a zsinór a legmagasabb, versenyszintű horgászigényeket is tökéletesen kielégíti. A magas szakítótószilárdságnak és kopásállóságnak, az extra lágy anyagnak és a feltüntetett értékkel megegyező, valós átmérőnek köszönhetően a Cralusso Prestige Hooklenght zsinór a hétköznapi és a versenyhorgászatok alkalmával is tökéletes választás. Színe áttetsző és rendkívül erős, kimagasló csomótűrő képességgel rendelkezik.

A CRALUSSO márkájú 'CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR PRESTIGE 0,178MM 50M' termék egy kiemelkedő minőségű, professzionális horgászok számára készült előke zsinór. Az előke zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a horgászok számára a maximális tartósságot és a legjobb teljesítményt a vízen.

Az előke zsinór átmérője 0,178 mm, amely kiválóan alkalmas az apróbb halak horgászatához. Az 50 méteres hosszúságú előke zsinór elegendő ahhoz, hogy több alkalommal is használható legyen.

A CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR PRESTIGE 0,178MM 50M előnyei között szerepel a kiváló minőségű anyagok, amelyek garantálják a zsinór tartósságát és a legjobb teljesítményt a vízen. Az előke zsinór nagyon könnyen használható és nagyon rugalmas, így könnyen alkalmazkodik a különböző vízviszonyokhoz.

Az előke zsinór nagyon vékony átmérőjének köszönhetően rendkívül érzékeny a halak észlelésére, így a horgászok nagyon pontosan tudnak dolgozni vele. Az előke zsinór javítja a horgászok teljesítményét, hiszen lehetővé teszi a halak pontosabb észlelését és könnyebb befogását.

Az előke zsinór tökéletesen alkalmas az összes horgászati ​​technikához, beleértve a spiccbotos, az úszós és a feeder horgászatot is. A CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR PRESTIGE 0,178MM 50M előnyei között szerepel a könnyű kezelhetőség, a nagy érzékenység és a kiváló minőség.

A CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR PRESTIGE 0,178MM 50M egy kiváló minőségű előke zsinór, amelyet a horgászok bármilyen típusú halászatnál használhatnak. Az előke zsinór kiválóan alkalmas a vízben történő különböző kihívásokra, így a horgászok könnyen befoghatják a kívánt halakat. A CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR PRESTIGE 0,178MM 50M egy értékes befektetés a horgászok számára, akik professzionális minőségű előke zsinórt keresnek.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák