CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR PRESTIGE 0,201MM 50M

Külső raktáron
Cikkszám: EF-33901-201
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,20
Zsinór hossza: 50 m

1820 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33901-201
Átmérő: 0,201 mm
Hossz: 50 m
A Cralusso Prestige zsinórok gyártása során a legmagasabb minőségi irányelvet vették alapul. Ennek megfelelően a legfejlettebb technológia mellett, első osztályú alapanyagok felhasználásával készült el ez a minőségi termék. Így a zsinór a legmagasabb, versenyszintű horgászigényeket is tökéletesen kielégíti. A magas szakítótószilárdságnak és kopásállóságnak, az extra lágy anyagnak és a feltüntetett értékkel megegyező, valós átmérőnek köszönhetően a Cralusso Prestige Hooklenght zsinór a hétköznapi és a versenyhorgászatok alkalmával is tökéletes választás. Színe áttetsző és rendkívül erős, kimagasló csomótűrő képességgel rendelkezik.

A CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR PRESTIGE 0,201MM 50M egy kiváló minőségű horgászzsinór, amelyet a horgászok széles körben használnak világszerte. Ez a zsinór kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek megkönnyítik a horgászatot és javítják az eredményeket.

A CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR PRESTIGE 0,201MM 50M nagyon vékony, mindössze 0,201 mm átmérőjű, így könnyen áthatol a vízben. Ennek eredményeként a halak nem érzik meg a zsinórt, és nem félnek meg, amikor belemegy a vízbe. Ez a tulajdonság különösen fontos, ha fogós halakat keresünk.

A zsinór hossza 50 méter, ami elegendő ahhoz, hogy több horgászhelyen is kipróbáljuk. A hosszú zsinór lehetővé teszi a nagyobb távolságokból történő horgászatot is, amely nagyobb halakat eredményezhet.

A CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR PRESTIGE 0,201MM 50M nagyon erős és tartós, ami lehetővé teszi a nagyobb halak fogását is. A zsinór kiválóan ellenáll a kopásnak és a környezeti hatásoknak, így hosszú időn keresztül használható.

A zsinórnak nagyon jó a tapintása, így könnyen észrevehetjük, ha a hal ráharap. A zsinór rugalmas, de nem elasztikus, így nagyon jól tartja a horogat és jelzi, ha a hal ráharap.

A CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR PRESTIGE 0,201MM 50M kiváló minőségű zsinór, amely minden horgász számára ajánlott. Ha szeretnél nagyobb halakat fogni, és szeretnél könnyedén horgászni, akkor válaszd a CRALUSSO MONOFIL ELŐKE ZSINÓR PRESTIGE 0,201MM 50M-t. Ez a zsinór biztosítja a kiváló minőséget és a megbízhatóságot, amelyre a horgászoknak szükségük van.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák