CRALUSSO FEEDER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR (50M) 0,14

Külső raktáron
Cikkszám: EF-33901-314
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,14
Zsinór hossza: 50 m

1770 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33901-314
Átmérő: 0,14 mm
Hossz: 50 m
Szín: Áttetsző
Szakítószilárdság: 1,92 kg
Napjaink feederhorgászatában a felszerelés minden elemének kifogástalannak kell lennie! Egy jó monofil előkezsinór legfontosabb tulajdonságai a minimális nyúlás, nagy szakítószilárdság és a láthatatlanság. Ezeket egyesíti magában a Cralusso Feeder előke, ami a legkiválóbb minőségű NT-80-as monofil alapanyagból készül. Praktikus dobozban kerül forgalomba, ami nagyban növeli a használati értékét. A felszerelés összeállítása során figyeljünk oda arra, hogy előkénk szakítószilárdsága kisebb legyen, mint a főzsinóré, így leakadás során az egész végszerelékünk helyett csak a horgot fogjuk elveszíteni.

A CRALUSSO márka a horgászok körében egyre népszerűbbé válik, és a CRALUSSO FEEDER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR (50M) 0,14 egy kiváló minőségű termék, amely a horgászok számára számos előnyt kínál.

Az előke zsinór mérete 0,14 mm, és 50 méter hosszú, így elegendő mennyiség áll rendelkezésre a horgászat során. A CRALUSSO FEEDER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR kiválóan alkalmas az édesvízi halak horgászatára, és biztosítja az optimális csomózási képességet és a megfelelő ellenálló képességet.

Az előke zsinór nagy előnye a kiváló minőségű poliamidból készült anyag, amely rendkívül ellenálló és tartós. Az előke zsinór nagyobb ellenálló képessége révén az édesvízi halak horgászata során is biztosítja a horgászok számára a megfelelő stabilitást és erőt.

A CRALUSSO FEEDER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR (50M) 0,14 a nagy pontosságú és kiváló minőségű gyártási folyamatoknak köszönhetően rendkívül sima, és így könnyedén csúszik a maga helyén, ami növeli a horgászat hatékonyságát és eredményességét.

A termék kiemelkedő tulajdonsága a kiváló ár-érték arány, így a horgászok számára megfizethető és kiváló minőségű előke zsinór áll rendelkezésre.

A CRALUSSO FEEDER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR (50M) 0,14 egy nagyszerű választás a horgászok számára, akik szeretnék biztosítani a megfelelő stabilitást és erőt az édesvízi halak horgászatához. A kiváló minőségű anyagok és a pontos gyártási folyamatok révén a termék garantáltan megbízható és tartós. A termék előnyeit kiemelve, a CRALUSSO FEEDER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR (50M) 0,14 egy olyan termék, amelyet minden horgásznak ajánlani tudunk.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák