CRALUSSO FEEDER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR (50M) 0,16

Külső raktáron
Cikkszám: EF-33901-316
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,16
Zsinór hossza: 50 m

1770 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33901-316
Átmérő: 0,16 mm
Hossz: 50 m
Szín: Áttetsző
Szakítószilárdság: 2,40 kg
Napjaink feederhorgászatában a felszerelés minden elemének kifogástalannak kell lennie! Egy jó monofil előkezsinór legfontosabb tulajdonságai a minimális nyúlás, nagy szakítószilárdság és a láthatatlanság. Ezeket egyesíti magában a Cralusso Feeder előke, ami a legkiválóbb minőségű NT-80-as monofil alapanyagból készül. Praktikus dobozban kerül forgalomba, ami nagyban növeli a használati értékét. A felszerelés összeállítása során figyeljünk oda arra, hogy előkénk szakítószilárdsága kisebb legyen, mint a főzsinóré, így leakadás során az egész végszerelékünk helyett csak a horgot fogjuk elveszíteni.

A CRALUSSO márka horgászati termékeiről szóló híresztelések között az egyik legelterjedtebb az, hogy olyan minőségi termékeket kínál, amelyek a horgászok számára minden szempontból tökéletesek. Ez a híresztelés azonban nem csak egy egyszerű pletyka, hanem igazságot tükröz. A CRALUSSO FEEDER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR (50M) 0,16 méltán állítja magát a legjobb előke zsinórok közé, amelyek a piacon elérhetők.

A termék kiváló minőségű anyagból készült, ami lehetővé teszi a horgászok számára, hogy a legjobb eredményeket érjék el. Az előke zsinór egy 50 méter hosszú tekercsen érkezik, amely elegendő hosszúságot biztosít ahhoz, hogy az általad kiválasztott horgászmódszerrel használható legyen. A 0,16-os vastagság pedig tökéletes az olyan halak fogásához, mint például a ponty vagy az amur.

Az előke zsinór kiváló minőségének köszönhetően nagyon kevés a csomók száma, amelyeket létre kell hozni. Ez csökkenti a törékenységet és növeli a zsinór élettartamát. Az előke zsinór ugyanakkor szinte láthatatlan a vízben, így a halak nem fognak félénken viselkedni, ha közel merülsz hozzájuk a csalival.

A CRALUSSO FEEDER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR (50M) 0,16 ráadásul nagyon könnyen vezethető, ami lehetővé teszi a pontosabb dobásokat és a kényelmes használatot. Az előke zsinór szakadásálló, így akkor sem kell aggódnod, ha nagyobb halakat fogsz. A CRALUSSO márka termékei kimagasló minőséget képviselnek, és a CRALUSSO FEEDER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR (50M) 0,16 sem kivétel.

Az előke zsinór méretei 50 méter hosszúságú és 0,16-os vastagságú. A termék a horgászok által széles körben használt előke zsinórok közé tartozik, és kiváló minősége miatt nagyon népszerű a horgászok körében. Ha te is keresel egy olyan előke zsinórt, amely a legmagasabb minőségi szinten áll, és tökéletesen illeszkedik a horgászmódszeredhez, válaszd a CRALUSSO FEEDER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR (50M) 0,16-ot! Ez egy olyan termék, amelyet nem fogsz megbánni!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák