CRALUSSO FEEDER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR (50M) 0,18

Külső raktáron
Cikkszám: EF-33901-318
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,18
Zsinór hossza: 50 m

1770 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33901-318
Átmérő: 0,18 mm
Hossz: 50 m
Szín: Áttetsző
Szakítószilárdság: 2,88 kg
Napjaink feederhorgászatában a felszerelés minden elemének kifogástalannak kell lennie! Egy jó monofil előkezsinór legfontosabb tulajdonságai a minimális nyúlás, nagy szakítószilárdság és a láthatatlanság. Ezeket egyesíti magában a Cralusso Feeder előke, ami a legkiválóbb minőségű NT-80-as monofil alapanyagból készül. Praktikus dobozban kerül forgalomba, ami nagyban növeli a használati értékét. A felszerelés összeállítása során figyeljünk oda arra, hogy előkénk szakítószilárdsága kisebb legyen, mint a főzsinóré, így leakadás során az egész végszerelékünk helyett csak a horgot fogjuk elveszíteni.

A CRALUSSO FEEDER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR egy kiváló minőségű zsinór, amely kifejezetten a feeder horgászatban használatos előke zsinórként került kifejlesztésre. A termék előnyei között említhető a magas minőségű anyagok felhasználása, amelyek garantálják a zsinór tartósságát és ellenálló képességét a különböző horgászati körülményekkel szemben.

A CRALUSSO FEEDER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR 50 méter hosszúságú és 0,18 mm vastagságú. Ez a méret tökéletes azoknak a horgászoknak, akik szeretnének biztosítani a megfelelő zsinórvastagságot a fogásukhoz, miközben megőrzik a könnyű és érzékeny horgászélményt.

A zsinór kiváló minőségű anyaga miatt nagyon rugalmas, de ugyanakkor erős és strapabíró. Ez azt jelenti, hogy tökéletesen alkalmas a nagyobb halak fogásához is, és ellenáll a különböző környezeti hatásoknak, mint például a vízben lévő akadályoknak, a napsütésnek és az időjárás viszontagságainak.

A CRALUSSO FEEDER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR különleges felületkezelése miatt rendkívül sima és könnyen csúszik a gyűrűkön, ami jelentősen javítja a dobási távolságot és a pontosságot. Emellett a zsinór színe semleges, így nem riasztja el a halakat, és könnyen látható a vízben.

A zsinór kiváló minősége és strapabírósága mellett a CRALUSSO FEEDER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR szintén környezetbarát, így nem károsítja a természetet sem. A termék előnyei közé tartozik a könnyű kezelhetőség, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy a lehető legjobb eredményeket érjék el a vízben.

Összességében a CRALUSSO FEEDER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR egy kiváló minőségű előke zsinór, amely számos előnnyel rendelkezik a horgászok számára. A termék nagyszerűen alkalmas a feeder horgászatra, és garantálja a könnyű és érzékeny horgászélményt, miközben megőrzi a halak biztonságát és a környezetet is. Ha keresel egy olyan zsinórt, amelyet hosszú távon használhatsz, és amely kiváló minőségű anyagokból készül, akkor a CRALUSSO FEEDER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR a tökéletes választás számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák