CRALUSSO FEEDER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR (50M) 0,2

Külső raktáron
Cikkszám: EF-33901-320
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,20
Zsinór hossza: 50 m

1770 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33901-320
Átmérő: 0,20 mm
Hossz: 50 m
Szín: Áttetsző
Szakítószilárdság: 3,57 kg
Napjaink feederhorgászatában a felszerelés minden elemének kifogástalannak kell lennie! Egy jó monofil előkezsinór legfontosabb tulajdonságai a minimális nyúlás, nagy szakítószilárdság és a láthatatlanság. Ezeket egyesíti magában a Cralusso Feeder előke, ami a legkiválóbb minőségű NT-80-as monofil alapanyagból készül. Praktikus dobozban kerül forgalomba, ami nagyban növeli a használati értékét. A felszerelés összeállítása során figyeljünk oda arra, hogy előkénk szakítószilárdsága kisebb legyen, mint a főzsinóré, így leakadás során az egész végszerelékünk helyett csak a horgot fogjuk elveszíteni.

A CRALUSSO FEEDER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR (50M) 0,2 egy kitűnő minőségű előke zsinór, amely ideális a horgászok számára, akik szeretnének magabiztosan horgászni. A CRALUSSO márka híres a minőségi horgászfelszerelésekről, és ez az előke zsinór sem kivétel. A termék 50 méter hosszú, és 0,2 mm vastagságú, ami azt jelenti, hogy nagyon erős és tartós, mégis finom és érzékeny.

Az előke zsinór kiváló minőségű anyagból készül, amely nagy szakítószilárdsággal és ellenálló képességgel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a zsinór nem könnyen szakad, és ellenáll a kopásnak és a sérüléseknek is. Emellett a zsinór nagyon finom és érzékeny, így a horgászok könnyen észreveszik a halak harapását, és gyorsan reagálhatnak rá.

Az előke zsinór ideális az etetőkosaras horgászatra, mivel a nagy szakítószilárdságának köszönhetően kiválóan alkalmas a nehéz etetőkosarak vagy az erős áramlások ellenére is. A zsinór kiválóan alkalmas az édesvízi és a sósvízi horgászatra is, és számos halászati ​​technikához használható.

A CRALUSSO FEEDER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR (50M) 0,2 könnyen használható és könnyen kezelhető, így a kezdő horgászok is bátran használhatják. Az előke zsinór nagyon rugalmas és könnyen illeszthető a horgászzsinórhoz, így a halak fogása még egyszerűbb és hatékonyabb.

Összességében a CRALUSSO FEEDER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR (50M) 0,2 egy kiváló minőségű előke zsinór, amely nagyon erős, tartós és finom. Ideális az etetőkosaras horgászatra, és számos halászati ​​technikához használható. A termék könnyen használható és kezelhető, így a kezdő horgászok is bátran használhatják. Ha szereted a magabiztos és hatékony horgászatot, akkor ez az előke zsinór biztosan megfelel az igényeidnek!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák