ENERGO TEAM COMPETITION LEADER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR 50M 0.06MM

Külső raktáron
Cikkszám: EF-30591-006
Gyártó: ENERGO TEAM
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,06
Zsinór hossza: 50 m
990 Ft 1660 Ft

40% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30591-006
Átmérő: 0,06 mm
Hossz: 50 m
Szín: áttetsző
Szakítószilárdság: 0,38 kg

A sikeres szerelék összeállításának egyik sarkalatos pontja - különösen az óvatosan kapó halak esetében - a megfelelő vékonyságú, lágyságú és szakítószilárdságú, szinte észrevehetetlen előke zsinór kiválasztása. A Competition Leader a legmodernebb polimerizációs eljárások igénybevételével gyártott előkezsinór. Szakítószilárdságára, lágyságára és mérethűségére a japán termékeknél megszokott kimagasló minőség és nagyfokú precizitás jellemző. A halak számára szinte észrevehetetlen, lágy, nagy kopásállóságú, csomótűrő anyag a mindennapi horgászaton túl versenykörülmények között is eredményesen használható.

Az ENERGO TEAM COMPETITION LEADER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR 50M 0.06MM egy olyan horgászzsinór, amelyet a legigényesebb horgászok számára fejlesztettek ki. Ez a termék egy kiváló minőségű monofil előkezsinór, amely tartós és megbízható, így biztosítva a horgászoknak a maximális élményt a vízen.

Az ENERGO TEAM COMPETITION LEADER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR 50M 0.06MM kiválóan alkalmas a csalik és az előkék rögzítésére. A 0,06 mm vastag előkezsínór kiválóan alkalmas a halak elkapására, és megfelelően vékony ahhoz, hogy ne riasztja el a halakat. A 50 méteres hosszúság lehetővé teszi a horgászok számára, hogy több halat is elkapjanak, anélkül, hogy aggódniuk kellene az előkezsínór elfogyása miatt.

Az ENERGO TEAM COMPETITION LEADER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR 50M 0.06MM kiváló minőségű zsinór, amely hosszú élettartammal rendelkezik. Az előkezsínór rendkívül tartós és ellenálló, így megbízhatóan használható a legnehezebb horgászfelszerelésekhez is. A zsinór kiváló minősége biztosítja a magasabb terhelési kapacitást, amely lehetővé teszi a nagyobb halak elkapását is.

Az ENERGO TEAM COMPETITION LEADER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR 50M 0.06MM a legjobb minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a kiváló teljesítményt és a hosszú élettartamot. A zsinór rendkívül könnyű használni, és garantáltan kiváló minőséget nyújt a horgászoknak.

Az ENERGO TEAM COMPETITION LEADER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR 50M 0.06MM a legjobb választás a horgászok számára, akik a legjobb minőséget keresik. A zsinór kiváló minőségű, tartós, könnyen használható és biztosítja a maximális élményt a vízen. Ha szeretnél kiváló minőségű horgászfelszerelést, akkor az ENERGO TEAM COMPETITION LEADER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR 50M 0.06MM az ideális választás számodra.

Az ENERGO TEAM COMPETITION LEADER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR 50M 0.06MM méretei: 50 méter hosszú és 0,06 mm vastag. Ez a méret tökéletesen megfelel a legtöbb horgászfelszereléshez, és lehetővé teszi a horgászok számára a kényelmes és hatékony horgászatot. A zsinór kiváló minősége biztosítja a maximális élményt a vízen, és garantálja a halak biztonságos és hatékony elkapását.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák