ENERGO TEAM COMPETITION LEADER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR 50M 0.14MM

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30591-014
Gyártó: ENERGO TEAM
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,14
Zsinór hossza: 50 m
990 Ft 1660 Ft

40% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
A legmodernebb polimerizációs eljárással gyártott előkezsinór. Szakítószilárdságára, lágyságára és mérethűségére a japán termékekre jellemző kimagasló minőség és nagyfokú precizitás jellemző, így versenykörülmények között is eredményesen használható.
Cikkszám: 30591-014
Átmérő: 0,14 mm
Hossz: 50 m
Szín: áttetsző
Szakítószilárdság: 1,77 kg

A sikeres szerelék összeállításának egyik sarkalatos pontja - különösen az óvatosan kapó halak esetében - a megfelelő vékonyságú, lágyságú és szakítószilárdságú, szinte észrevehetetlen előke zsinór kiválasztása. A Competition Leader a legmodernebb polimerizációs eljárások igénybevételével gyártott előkezsinór. Szakítószilárdságára, lágyságára és mérethűségére a japán termékeknél megszokott kimagasló minőség és nagyfokú precizitás jellemző. A halak számára szinte észrevehetetlen, lágy, nagy kopásállóságú, csomótűrő anyag a mindennapi horgászaton túl versenykörülmények között is eredményesen használható.

Az ENERGO TEAM COMPETITION LEADER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR a horgászok számára kínál kiváló minőségű előkészítést, amely biztosítja, hogy a horgászatod sikeres legyen. Ez a zsinór 50 méter hosszú és 0,14 mm átmérőjű, amely ideális az olyan halakhoz, mint a ponty, az amur vagy a sügér. Az ENERGO TEAM által készített zsinór kiváló minőségű és tartós, amely lehetővé teszi, hogy bármilyen körülmények között horgássz.

Az ENERGO TEAM COMPETITION LEADER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR különleges előnye az, hogy rendkívül ellenálló és erős. A zsinór kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek nem csak tartósak, hanem a halak ellenállásával is megbirkóznak. A zsinór kiváló minőségű, és a horgászok számára biztosítja a maximális biztonságot, és lehetővé teszi, hogy a horgászatod eredményesebb legyen.

Az ENERGO TEAM COMPETITION LEADER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR kiválóan alkalmas a pontyhorgászatra. Ez a zsinór kiválóan használható olyan körülmények között, amikor a pontyok nagy ellenállást mutatnak. A zsinór kiváló minősége és erőssége lehetővé teszi, hogy a horgászok biztonságosan és hatékonyan csalizzanak a pontyokra.

Az ENERGO TEAM COMPETITION LEADER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR kiválóan alkalmas az amurhorgászatra is. Az amur egy nagyon nagy hal, és az elkapása nagyon kihívást jelenthet. Az ENERGO TEAM által készített zsinór kiválóan alkalmas az amurhorgászatra, mivel kiváló minősége és erőssége lehetővé teszi, hogy biztonságosan és hatékonyan horgásszunk.

Az ENERGO TEAM COMPETITION LEADER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR kiválóan alkalmas a sügérhorgászatra is. Az ilyen kisebb halak elkapása is nagyon élvezetes lehet, és az ENERGO TEAM által készített zsinór kiválóan alkalmas erre a célra. A zsinór kiváló minősége és erőssége lehetővé teszi, hogy hatékonyan horgásszunk a sügérekre.

Az ENERGO TEAM COMPETITION LEADER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR ideális választás a horgászok számára, akik kiváló minőségű és tartós zsinórt keresnek, amely lehetővé teszi számukra, hogy biztonságosan és hatékonyan horgásszanak. A 50 méter hosszú és 0,14 mm átmérőjű zsinór kiválóan alkalmas a pontyhorgászatra, az amurhorgászatra és a sügérhorgászatra is. Bármilyen körülmények között használható, és biztosítja a maximális biztonságot és hatékonyságot a horgászok számára. Válassz ENERGO TEAM COMPETITION LEADER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR-t a következő horgászatra, és élvezd a maximális siker élményét!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák